yok artık yaO üründen GİGABYTE marka kart geldi
iade et paranı al sistem alıcan zaman konu aç , geçmiş olsunSanırım iade edeceğim hepinize yardımınız için teşekkürler
MSI yazmıyor ki. Böyle sistemlerde ellerinde ne varsa onu takıyorlar.yok artık ya![]()
açıklamada MSİ NVİDİA GEFORCE RTX 3070 8GB yazıyor hocam ama dediniz dogru ne varsa takıyorlarMSI yazmıyor ki. Böyle sistemlerde ellerinde ne varsa onu takıyorlar.
MSI gelse bile muhtemelen Ventus gelecekti. O bundan da kötü.açıklamada MSİ NVİDİA GEFORCE RTX 3070 8GB yazıyor hocam ama dediniz dogru ne varsa takıyorlar
evet ama 3 dk furmark testinde 86 derece görüyor kart , miming cıkması anası ağlamış kart büyük ihtimalle ya da sorunlu iade edilen kartlar tekrar depodan kullanıyorlarMSI gelse bile muhtemelen Ventus gelecekti. O bundan da kötü.
Dostum ben satıcıyı savunmuyorum şuan. Kart nereden garantili seri numarasından bulup garantiye göndermesi gerekiyor yada iade yapacak.evet ama 3 dk furmark testinde 86 derece görüyor kart , miming cıkması anası ağlamış kart büyük ihtimalle ya da sorunlu iade edilen kartlar tekrar depodan kullanıyorlar
3070 e fazla ısınmışsın belliöyle hocam taşın suyunu sıkar forumdakiler daha iyisini bulur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet tercih edile bilir , ama ben bi 4060 ve 4060 ti ya ısınamadım4070 kovalıyorum