650w yeterRtx 3070ve 5600xli bir kasa toplamayı düşünüyorum 750w psu yeterli olur mu yoksa 850w mı olsun
Ben 700 w kullanıyorum o ikili ile. Fazla bile ama ileride bişeyler eklersen sisteme lazım olur , bütçe varsa kaliteli bir 700,750 w alabilirsinRtx 3070ve 5600xli bir kasa toplamayı düşünüyorum 750w psu yeterli olur mu yoksa 850w mı olsun
Gigabyte ın bir 750w 80 plus gold modelini düsünüyorumYetecektir ama hangi psu modelini alacaksınız?
Aman aman bulaşmayın.Gigabyte ın bir 750w 80 plus gold modelini düsünüyorum
Bütçe belirtin yardımcı olalımGigabyte ın bir 750w 80 plus gold modelini düsünüyorum
Bütçen yetiyorsa XPG Pylon 750w öneririmGigabyte ın bir 750w 80 plus gold modelini düsünüyorum
Pylon cigabayttan daha ucuz zaten.Bütçen yetiyorsa XPG Pylon 750w öneririm
Yani sey ben aslında hazır sistem alıcagım belirlediğim bir kaç sistem var onlarda birinde 750w gold gigabyte var birinde 750w bronze corsair in kasa içinde gelen hazır psu su varAman aman bulaşmayın.
Testlerde patlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe belirtin yardımcı olalım
Fazla yüke girmeyeceği için çok da önemli değil aslında.Yani sey ben aslında hazır sistem alıcagım belirlediğim bir kaç sistem var onlarda birinde 750w gold gigabyte var birinde 750w bronze corsair in kasa içinde gelen hazır psu su var
İki psu da rahat yeter ama gigabyte pek önerilen bir marka değil psudaYani sey ben aslında hazır sistem alıcagım belirlediğim bir kaç sistem var onlarda birinde 750w gold gigabyte var birinde 750w bronze corsair in kasa içinde gelen hazır psu su var