Faturalı değil onlar, kdv'den düş neredeyse 12K'ya gelir.param güvende de 3080ti 3080 12 GB bile alınabilir taksitle daha ucuza, bence yine seçenek değil ben 6800xt almıştım 12 taksit ile.
Senin aklın basmaz.Şu karta bu devirde 15.000 TL veren kerizler hala varmı acaba?
Bunu düşündüm de sapphire pulse modelinin rx 580'ini kullanmıştım. Pek kaliteli değildi. Alınır mı dersin hocam?bunlardan birini alıp geçiyorsunuz ne bu kartı tanır nede 4060ti kartını hepsini yarar geçer
Sapphire Radeon RX 7700 XT Pulse 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 7700 XT Pulse 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hazır sistem çıkması olduğuna kalıbımı basarım vatandan alındı hatta muhtemelen demonte geldi kapalı kutu satıyodur ama vatandan sistemle beraber aldığına çok eminim.
bu iyi bir karttı fakat stok bitmiş gözüküyorBunu düşündüm de sapphire pulse modelinin rx 580'ini kullanmıştım. Pek kaliteli değildi. Alınır mı dersin hocam?
Stokta var görünüyor şuan. Bu bütçede 2k gaming için alınır mı? 2k ultrada şuan en iyi kart biraz daha bütçe artırıp 7900gre midir? Sapphire dediğim gibi özellikle pulse serisine pek güvenmiyorum. İyi midir yani?bu iyi bir karttı fakat stok bitmiş gözüküyor
7800 de işini fazlasıyla görür 7900de görür fiyat odaklı gidip uzun vadeli istiyorsan ben olsam bunlardan birini tercih ederdimStokta var görünüyor şuan. Bu bütçede 2k gaming için alınır mı? 2k ultrada şuan en iyi kart biraz daha bütçe artırıp 7900gre midir? Sapphire dediğim gibi özellikle pulse serisine pek güvenmiyorum. İyi midir yani?
Son olarak 7500f 2kda bu iki ekran kartını da besleyebilir değil mi?7800 de işini fazlasıyla görür 7900de görür fiyat odaklı gidip uzun vadeli istiyorsan ben olsam bunlardan birini tercih ederdim
besleyebilir zaten oyunlarda sadece çözünürlüğü açıp bırakmamanız lazım tüm kalite ayarlarını açmanız lazım bu şekilde kullanırsanız fazlasıyla yeteceğine eminim şuan arkadaşım 7500f 4070 kullanıyor 1080p'de ona bile yetiyor düzgün kullandığı için kart sürekli %90 100 arası darboğaz yokSon olarak 7500f 2kda bu iki ekran kartını da besleyebilir değil mi?
Eyvallah hocam. İyi akşamlar dilerimbesleyebilir zaten oyunlarda sadece çözünürlüğü açıp bırakmamanız lazım tüm kalite ayarlarını açmanız lazım bu şekilde kullanırsanız fazlasıyla yeteceğine eminim
iyi akşamlar teşekkürlerEyvallah hocam. İyi akşamlar dilerim