3060ti ya yapılsa çok etki eder miEdiliyor imzada gördüğün üzere . Şuan OC edilmiş kullanıyorum, 2060 Super performansına yakın.
3060ti ya yapılsa çok etki eder mi
5600x ile 5600 arasında 2 3 FPS fark var yani deymezİşlemciyi 5600x yapıyorum. Ram 32. Ssd 1tb. Bu şekilde almayı düşünüyorum. Parça parça uğraşmak istemiyorum gerekliyse direkt sisteme ekleyip alabilirim.
MSİ Gaming z'nin bir sorunumu var? bir tane ilan var 2060 super için eğer satılmazsa alabilirim onu o yüzden soruyorum.Gigabyte Gaming OC bulamayınca MSI Gaming Z ye kaldık... Ama Anakart ve PSU Gigabyte...
fikrine saygi duyarimBen olsam pc kolikteki 5500 4060 ti sistemini 5600 yapıp alirdim bence daha mantıklı
MSİ Gaming z'nin bir sorunumu var? bir tane ilan var 2060 super için eğer satılmazsa alabilirim onu o yüzden soruyorum.
2k da en az 4 sene daha kullanacagimalanlara geçmiş olsun 4060 için bile 8gb yetmiyor +300w tbp li 8gb ölü kart aldınız.
orta ayarlarda kullanılır. En yüksek ayarlarda 2k değil 1080p de bile yeterli olmaz 4 seneye de gerek yok (1 sene içinde çıkacak oyunlarda bile sorun çıkaracaktır, DLSS vs açılmadığını varsayıyorum). Yeni çıkan oyunlar için optimizasyon sorunu olduğu için 8gb VRAM mantıksız. Fiyat uygunsa o ayrı.2k da en az 4 sene daha kullanacagim