Neler Yeni

RTX 3080 Doom Eternal 4K Gameplay

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
amerıka saatı 7.25 dolar alıyorsun 10 saat desen 72.5 sadece pazar ızınlı olsan 1 ayda 1885 dolar 12 ayda 22,620 dolar sımdı dolarla dız bakayım sıstem gerı kalan paraylada yasarım ben rahat ol
Hocam Türkiyeden bahsettim.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Linç yiyeceksiniz hocam :D
Kim ne derse desin kullanıcıya sunduğu imkanlar ile Nvidia her zaman en az 10 adım önde.
GeForce experience'ın sunduğu imkanlar, Nvidia denetim masasında bulunan ayar desteği, stabil sürücüler, O.C potansiyeli, optimizasyonlu oyunlar.

Sırf Nvidia'nın sunduğu ayar menüsü için bile alınır. AMD'de ayar yok ayar. Sürücü sorunlarını geçtim sürücüyü yükleyemiyorum ki sürücü sorunları ile karşılaşayım sürücüyü yükle diyorum yazan şu,
''Hata! Ters giden bir şeyler var.''

Adam sadece kendinde sorun yok diye bütün sürücüleri sorunsuz sanıyor :sneaky:. AMD kart kullananlar kartlarını aynı bu şekilde anlatıyor,
Screenshot_4.png

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Kim ne derse desin kullanıcıya sunduğu imkanlar Nvidia her zaman en az 10 adım önde.
GeForce experience'ın sunduğu imkanlar, Nvidia denetim masasında bulunan ayar desteği, stabil sürücüler, O.C potansiyeli, optimizasyonlu oyunlar.

Sırf Nvidia'nın sunduğu ayar menüsü için bile alınır. AMD'de ayar yok ayar. Sürücü sorunlarını geçtim sürücüyü yükleyemiyorum ki sürücü sorunları ile karşılaşayım sürücüyü yükle diyorum yazan şu,

Adam sadece kendinde sorun yok diye bütün sürücüleri sorunsuz sanıyor :sneaky:. AMD kart kullananlar kartlarını aynı bu şekilde anlatıyor,
Alıntıyı görüntüle
Haklısınız,özellikle son kısımda :D

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kim ne derse desin kullanıcıya sunduğu imkanlar ile Nvidia her zaman en az 10 adım önde.

Alıntıyı görüntüle
Geforce experience ne imkan sunuyor hocam
Video çekmek,Yayın yapmak diyorsanız bunu amd de aynı şekil de sunuyor
(Nvidia kullanıcısıyım)

Top Bottom