LahmatsuDcr
80+ Silver
Ciddi düşünüyorumDediklerini yapacak biri değil kendisi o yüzden ona göre cevap verdiğimi söylüyorum dediğinizi biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Auto fan mı manuel sabit ayar mı ve https://forum.donanimarsivi.com/konu/rtx-3090-rtx-3080-rtx-3070-etherium-kazim-performansi.249395/
bu konudaki gibi mhz değerleri
ayarlar stok mu?
bakımı termal macunu vesaire sıcaklık nem değerleri doğru ayarlanırsa çöp olmazCiddi düşünüyorum
Ayarları yapıp kazabilirim sorun olmaz ama kart 2 senede çöp olmaz değil mi ?
Stabil ayarları bularak yapmanız çok daha iyi olur. Ben 3070 ile %30 fan hızında max. 48 derece görüyordum. Stok halde kazdığımda 60 falan oluyordu. Ayar yapmak önemli.Ayardan kastınız ?
Hem kartta daha yavaş eskiyiyorStabil ayarları bularak yapmanız çok daha iyi olur. Ben 3070 ile %30 fan hızında max. 48 derece görüyordum. Stok halde kazdığımda 60 falan oluyordu. Ayar yapmak önemli.
FPS değerleri düşer mi düşerse yüzde kaç düşer bu arada çok yardımcı oldunuz teşekkürler hocambakımı termal macunu vesaire sıcaklık nem değerleri doğru ayarlanırsa çöp olmaz
Tabi ki değil. "Rtx 3080 bu ayarada bile 90 kazıyor." diyerek bir görsel atmıştın, ben de ona cevap olarak stabil ayarlar bulunduğunda 100 Mh kazıldığını göstermek istedim. Sanki 100 Mh imkansızmış gibi bir cevap yazmıştın.ayarlar stok mu?
bence değmez yazık kartaYakında rtx 3080 ile sistem topluyorum aldığımda geceleyin kullanmadığım zamanlarda ethereun kazsam hem elektrik geceleyin daha ucuz hesaplama sitesinden hesapladigimda elektrik faturasını düştüğümde 3 4 bin lira kalıyor gibi görünüyor yapım mi yapmiyim mi ekran kartım bozulur mu nasıl olur karlı mi olur bilgilendirir misiniz ?
Kısa vadede düşmez, zarar vermez.FPS değerleri düşer mi düşerse yüzde kaç düşer bu arada çok yardımcı oldunuz teşekkürler hocam
2 sene hem oyun oynayıp hem mining yapsam sonra kasayı satsam zararda mi olurum karda mı?Kısa vadede düşmez, zarar vermez.
2 sene boyunca mining yapılmış bir kartı kimse kolay kolay almaz. Tek diyeceğim: Bir "enayi" bulursanız kar ederek satabilirsiniz.2 sene hem oyun oynayıp hem mining yapsam sonra kasayı satsam zararda mi olurum karda mı?
hayır demek istediğim bu arkadaş ayar yapacak gibi değil akşam 5-6 saat bırakacağım diye konu açmasından mütevellit attımTabi ki değil. "Rtx 3080 bu ayarada bile 90 kazıyor." diyerek bir görsel atmıştın, ben de ona cevap olarak stabil ayarlar bulunduğunda 100 Mh kazıldığını göstermek istedim. Sanki 100 Mh imkansızmış gibi bir cevap yazmıştın.