Çözüldü✓ Rtx 3080 ryzen 3800x oyunda takılma yapıyor çözüm arıyorum

Hocam işlemci %100 olmuyorsa darboğaz değil başka bir sıkıntı vardır. Ek olarak hangi oyun bilmiyorum ancak oyunlara güncelleme geldikçe sistem gereksinimleri artabiliyor izlediğiniz videounun tarihi nedir? Birde videodaki işlemci nedir?
videodaki işlemci ryzen 7 3700x bendeki sistem Ryzen 3800x Rog Strix 3080 Gskill 16 gb 3600 mhz ram Asus rog strix x570-e anakart Fsp hydro g pro 750 watt gold power

İzlediğiniz videonun tarihine bakabilir misiniz? Birde işlemci %100 olmalı hem işlemci hem ekran kartı aynı anda sınıra gelmiyorsa başka bir sıkıntı vardır.

İzlediğiniz videonun tarihine bakabilir misiniz? Birde işlemci %100 olmalı hem işlemci hem ekran kartı aynı anda sınıra gelmiyorsa başka bir sıkıntı vardır.
Fotoğraf attım oyunlarda güncel oynanan oyunlar fotoda pubg var sağa sola mouse hareketinde takılıp bir anda dönme yapıyo fotoda kullanımlar mevcut

Ekler

• Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg
    Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg
    674.6 KB · Hit: 32
Başlıkta yazdığım gibi oyuna girince mouse sağa sola kaydırırken duraksayıp sonra bir anda o yöne gidiyor bütün oyunlarda var bu sorun. Çözüm önerisi olan varsa sevinirim. 1080 p de oynuyorum format attım 2 gün sorunsuz çalıştı sonra bu hale geldi yardımlarınızı bekliyorum.
İşlemciyle ekran ksrtı arasında çağ farkı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciyle ekran ksrtı arasında çağ farkı var
Abarttım biraz ama fark var arasında baya darboğaz normal

çözüldü arkadaşlar dar boğaz var halen ama donma sorunu ortadan kalktı.
asusun gpu tweak 3 yazılımını kaldırınca sorun ortadan kalktı

Geri