Neler Yeni

RTX 3080 Termal Pad Değişimi

Timci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fehim Şalış
Merhaba arkadaşlar. Zotac Gaming GeForce RTX 3080 Trinity OC LHR model ekran kartına sahibim ve ısıların artmasından dolayı macun ile ped değişimi yapacağım. Aşağıda vermiş olduğum linkte termal ped ölçüleri yazıyor ancak hangi marka ve ölçülerdeki pedleri almam gerek bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Almışken bakır pad al.

ConquerorXIV

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar. Zotac Gaming GeForce RTX 3080 Trinity OC LHR model ekran kartına sahibim ve ısıların artmasından dolayı macun ile ped değişimi yapacağım. Aşağıda vermiş olduğum linkte termal ped ölçüleri yazıyor ancak hangi marka ve ölçülerdeki pedleri almam gerek bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Pad değişimine gerek yok zaten aynı ölçüde ve kalitede bulman zor bulsan da pahalı

Timci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fehim Şalış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Pad değişimi çok maliyetli gidip ice dragon felan alırsan verim alamazsın, Thermalgrizzly gibi kaliteli üreticilerin ürünleri de çok pahalı. Eğer padler kuruyup parçalanmamışsa bence macun yenile geç ya da arkadaşın dediği gibi bakır Pad alabilirsin.

Timci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fehim Şalış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pad değişimi çok maliyetli gidip ice dragon felan alırsan verim alamazsın, Thermalgrizzly gibi kaliteli üreticilerin ürünleri de çok pahalı. Eğer padler kuruyup parçalanmamışsa bence macun yenile geç ya da arkadaşın dediği gibi bakır Pad alabilirsin.
Ölçüsü uymuş olsa bakır ped alırdım hocam ancak ince gözüküyor bendeki karta göre.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ölçüsü uymuş olsa bakır ped alırdım hocam ancak ince gözüküyor bendeki karta göre.
Boş ver o zaman macun istediğin sonucu alamazsan pad değiştirirsin. Pad değiştirirken eski padleri atma ölçğ için lazım oluyor.

Top Bottom