RTX 3080 Ti Arka plaka yedek parça

Nufrit

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba arkadaşlar,

Elimde yaklaşık 10 aydır kullanmış olduğum ve ikinci el satın aldığım MSI Ventux 3x RTX 3080 Ti 12GB modeli bulunmakta.
Son zamanlarda İzmir'e taşınmamdan dolayı kartımın sıcaklık değerleri modelin de kötü olması etkisiyle maalesef yüksek dereceleri buluyor ve bazı durumlarda bilgisayarım kapanabiliyor.

Buna çözüm olarak termal pedleri değiştirmek & macunu yenilemek istedim fakat ekran kartını açmak üzereyken fark ettim ki arka plakadaki bir adet vida yalama olmuş. Kendim de biraz zorladım fakat durumu daha da kötü yaptım.

Bu vidayı bu işlerle çok uğraşan birilerine götürüp açtırmayı düşünüyorum fakat büyük ihtimalle geri takma olasılığım çok düşük. Bundan dolayı bu arka plakayı elde edebileceğim bir yer arıyorum. MSI'ın kendisi ile iletişime geçtiğimde beni servicepoint isimli üçüncü parti bir yere yönlendiriyolar ve onlar da ekran kartını yollamamı istiyor. Hem uzun süre kartsız devam etmek istemediğim için hem de çok fazla güvenmediğim için bu işi kendim halletmek istiyorum. Kartın garantisi devam etmiyor. Bu konuda bildiğiniz yedek parça satan bir websitesi var mı? Ya da sorunuma çözüm olacak bir öneriniz var mı?

Fotoğrafları ekte görebilirsiniz.

Ekler

• IMG_0465.jpeg
    IMG_0465.jpeg
    1.7 MB · Hit: 69
  • IMG_0466.jpeg
    IMG_0466.jpeg
    1.4 MB · Hit: 77
  • IMG_0467.jpeg
    IMG_0467.jpeg
    2.1 MB · Hit: 62
servispoint msi resmi servisi hocam 3. parti yer değil

servispoint msi resmi servisi hocam 3. parti yer değil
Anladım

Fakat yine de ekran kartımı gönderip 15 gün beklemek istemiyorum. Üzerine MSI servisinin yüksek fiyatlar çıkarttığını duymuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,271
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri