Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
Aslında aynını söyledim ama fabrika kurar gibi satın alanlar buna da çözüm bulabiliyor. Bir kaç yazılım ile modlama yoluyla hızı artırıyorlar.RTX 3060 bile 470.05 sürücüsüyle 50 MH/s yi zorlarken 3080 Tİ a mining için yatırım yapmak hiç mantıklı değil
Valla donanımsal olduğu için 55-60 MH/S yi geçebileceğini pek sanmıyorumAslında aynını söyledim ama fabrika kurar gibi satın alanlar buna da çözüm bulabiliyor. Bir kaç yazılım ile modlama yoluyla hızı artırıyorlar.
Kimsenin işine yaramayacak olan sadece fazladan 12 GB Vram için 400 dolar fazla mı versin insanlar XD 3090'dan daha mantıklırtx 3090 daha düzgün bi ekran kart.
3080 alacağına bunu alsınBaya gec geldi bu kart. Bana göre gereksiz bi kart.
rtx 3090 daha düzgün bi ekran kart.
oyunlar bazen 12gb ı aşıyor fakat 3080ti çok güçlü onun üstesinden gelirKimsenin işine yaramayacak olan sadece fazladan 12 GB Vram için 400 dolar fazla mı versin insanlar XD 3090'dan daha mantıklı
Sen concept o gözlen bakmaya devam et. Rtx 3080 ti bi but bile etmez.Kimsenin işine yaramayacak olan sadece fazladan 12 GB Vram için 400 dolar fazla mı versin insanlar XD 3090'dan daha mantıklı
Oyunların 22 gb vram kullanması imkansız22 gb vram doldurdum
Sen concept o gözlen bakmaya devam et. Rtx 3080 ti bi but bile etmez.
sen gel bana sor rtx 3090 resmen 22 gb vram doldurdum. Lakin kim duman kime heyran.
kawgaOyunların 22 gb vram kullanması imkansız
Oyunu kim söyledi? Render ve oyun durumu var. Lütfen bilmeden hop diye köprüden bumm diye atlama.Oyunların 22 gb vram kullanması imkansız
Ekran kartı alan insanların neredeyse tamamı oyun oynamak için alıyor, özellikle bu forumda oyun için alan insan sayısı çok. O yüzden boş boş 3090 daha iyi demene gerek yok manipülasyon yapıyorsunOyunu kim söyledi? Render ve oyun durumu var. Lütfen bilmeden hop diye köprüden bumm diye atlama.
Yani bana kalırsada hiçbir işe yaramayan fazladan 10 GB VRAM için 5-10 bin lira fazladan vermek çok saçmaEkran kartı alan insanların neredeyse tamamı oyun oynamak için alıyor, özellikle bu forumda oyun için alan insan sayısı çok. O yüzden boş boş 3090 daha iyi demene gerek yok manipülasyon yapıyorsun
3090 ile arasında kaç fps var testlerde 3090 koymamışlarEkran kartı alan insanların neredeyse tamamı oyun oynamak için alıyor, özellikle bu forumda oyun için alan insan sayısı çok. O yüzden boş boş 3090 daha iyi demene gerek yok manipülasyon yapıyorsun