4k dahaartarsa 3090 var sahibindendeoyun için ikinci el kart alacağım. işlemcim 7500f
3080 10gb 11.000tl
6800xt 16gb 10.500tl
siz hangisini önerirsiniz?
yok hocam malesef4k dahaartarsa 3090 var sahibindende
kafa kafaya kartlar genel olarak fps olarak bazı oyunlar nvıdıa bazı oyunlar amd önde kartlar 2. el olduğu için hangisi temiz ise onu al 4k oynamıcaksan fazladan vramın fazla bir etkisi olmaz 4k da vram yetiyor ama sınırda 10 gb için ilerisi için bişi demek zor ama oyunda gpu gucu az gelecek vram yetsede gibi gibi genelde hep amd savunurum ama fıyatlar çok yakın olduğu için fpslerde hangisi temiz ise o diyorum driver temizliği sorunsuzluğu ilede nvidia her zaman önde 6800 xt 9500 e falan kapatsan daha iyi olur biraz fazla genelde 9500 tl ler de bulunuyoroyun için ikinci el kart alacağım. işlemcim 7500f
3080 10gb 11.000tl
6800xt 16gb 10.500tl
siz hangisini önerirsiniz?
ciddi fark yok özellikle 4 k oynucaksanız daha da az fark 6800 xt serinin en iyi kartı hem ısı hemde fps olarak hemde fiyat olarak 13 13500 6900xt ler 6800 xt 9000 9500 e kadar bulunuyor aradaki fark performans olarak yok onun yerıne işlemci almak daha mantıklı veya anakart ram vs monitörYerinde olsam 2 k daha koyar 13’e rx6900xt alırım çok uzun süre götürür almışken iyisini almış olursun
hocam bende bu gruptan baktımda, burdaki satıcılara güvenebilirmiyiz. çünkü kargoyla alacamkafa kafaya kartlar genel olarak fps olarak bazı oyunlar nvıdıa bazı oyunlar amd önde kartlar 2. el olduğu için hangisi temiz ise onu al 4k oynamıcaksan fazladan vramın fazla bir etkisi olmaz 4k da vram yetiyor ama sınırda 10 gb için ilerisi için bişi demek zor ama oyunda gpu gucu az gelecek vram yetsede gibi gibi genelde hep amd savunurum ama fıyatlar çok yakın olduğu için fpslerde hangisi temiz ise o diyorum driver temizliği sorunsuzluğu ilede nvidia her zaman önde 6800 xt 9500 e falan kapatsan daha iyi olur biraz fazla genelde 9500 tl ler de bulunuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
GPU WORLD TURKIYE (GWT) | Facebook
EKRAN KARTI İLE İLGİLİ YAPABİLECEĞİNİZ BÜTÜN ALIŞVERİŞ VE BİLGİLENDİRMELER.www.facebook.comMesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bişi diyemem elden görerek almanız en hayırlısı dolandırılma olayları illa oluyor ama güncel olarak refli üyelerden alışveriş yapmanız daha iyi veya get ilehocam bende bu gruptan baktımda, burdaki satıcılara güvenebilirmiyiz. çünkü kargoyla alacam
hocam bende baktım sahibindende ama güvenebilirmiyim. param güvende ile alacam sahibindende alacaksamYerinde olsam 2 k daha koyar 13’e rx6900xt alırım çok uzun süre götürür almışken iyisini almış olursun
yok hocam bu satıcıya pek günemedim
Param güvende ile gönül rahatlığıyla alabilirsin açarken video çek yeter beğenmezsen dediğü gibi çıkmazsa iade edebilirsin hocam o yönü güzel gelince testlerini yap sıkıntı yoksa al kullanhocam bende baktım sahibindende ama güvenebilirmiyim. param güvende ile alacam sahibindende alacaksam
yok hocam bu satıcıya pek günemedim