Abi eğer bu hesaplama gerçekse sen bırak herşeyi varını yoğunu bas burayaDostlarım meraklılarına güncel durumu paylaşmak istiyorum. Total 7 ekran kartı ile kazım gerçekleştiriyorum, kartlar başlıktaki gibidir. Bu kazım sonucu elde ettiğim Hash performansı aşağıdaki gibidir.
Tüm kartlara +1100MHz bellek frekans arttırımı ve under voltage uyguladım. Total bu 7 kartın performansı 578 MH/s değerine ulaştı. Total güç tüketimi ise 1200W.
Alıntıyı görüntüle
Abi hala devam ediyorsa şu an nekadar aliyorsunDostlarım meraklılarına güncel durumu paylaşmak istiyorum. Total 7 ekran kartı ile kazım gerçekleştiriyorum, kartlar başlıktaki gibidir. Bu kazım sonucu elde ettiğim Hash performansı aşağıdaki gibidir.
Tüm kartlara +1100MHz bellek frekans arttırımı ve under voltage uyguladım. Total bu 7 kartın performansı 578 MH/s değerine ulaştı. Total güç tüketimi ise 1200W.
Alıntıyı görüntüle
Hahha hocam şaka mı. Ben 650w harcıyorum sistemede en baba 100 desen 750w ve bu 750w mining bana faturaya 900₺ yansıyor. Güncel zamdan sonra imkansız ötesi 650₺. Gana da falan mı yaşıyorsunuzŞuanki tabloya göre ve ETH değerini baz aldığımda;
Aylık elektrik masrafım 650 TL
Aylık ETH kazancım ise 7000 TL
Aylık net kâr 6350 TL
Hahha hocam şaka mı. Ben 650w harcıyorum sistemede en baba 100 desen 750w ve bu 750w mining bana faturaya 900₺ yansıyor. Güncel zamdan sonra imkansız ötesi 650₺. Gana da falan mı yaşıyorsunuz
Bunu okuyan bir adam sence ne algılar? Aralık ayının zamsız faturasını ödemiş olabilir. Yaptığı hesapta eth yi tabii ki bugünden hesaplar ama güncel elektriği hesaplayıp yazabilir. Ona gelecek fatura mining bazında en az 1850₺ evide katarsak 2K yı geçer. Birde aylık kazancını çözemedim. Doları 13.5 dan hesaplarsak ben 256mh ile 4550₺ alıyorum şu saniye itibari ile. Abdullah benim 2.25 katım kazıyor. 2.25 katım kazanması gerekir. Oda 10.250₺ yapar. Yazdığı eth kazancını çözemedim. 24 saat yapmıyor sanırsam.
İyi iyii maşallahDostlarım meraklılarına güncel durumu paylaşmak istiyorum. Total 7 ekran kartı ile kazım gerçekleştiriyorum, kartlar başlıktaki gibidir. Bu kazım sonucu elde ettiğim Hash performansı aşağıdaki gibidir.
Alıntıyı görüntüle
Aman youtube'u bırakmada (pardon geçmiş tarihi)Dostlarım meraklılarına güncel durumu paylaşmak istiyorum. Total 7 ekran kartı ile kazım gerçekleştiriyorum, kartlar başlıktaki gibidir. Bu kazım sonucu elde ettiğim Hash performansı aşağıdaki gibidir.
Alıntıyı görüntüle
10 OCAK 2021 hocam 1 sene 2022 değil Gelirler yaz ayında 3-4 kat artmıştı şuan eski seviyeye döndü.Bunu okuyan bir adam sence ne algılar? Aralık ayının zamsız faturasını ödemiş olabilir. Yaptığı hesapta eth yi tabii ki bugünden hesaplar ama güncel elektriği hesaplayıp yazabilir. Ona gelecek fatura mining bazında en az 1850₺ evide katarsak 2K yı geçer. Birde aylık kazancını çözemedim. Doları 13.5 dan hesaplarsak ben 256mh ile 4550₺ alıyorum şu saniye itibari ile. Abdullah benim 2.25 katım kazıyor. 2.25 katım kazanması gerekir. Oda 10.250₺ yapar. Yazdığı eth kazancını çözemedim. 24 saat yapmıyor sanırsam.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Çok pardon. Ben 11 gün önce atılmış sanıyorum ya Cidden çok pardon özür diliyorum herkesten10 OCAK 2021 hocam 1 sene 2022 değil Gelirler yaz ayında 3-4 kat artmıştı şuan eski seviyeye döndü.
Adam foruma zar zor giriyor ha bire konuyu nasıl güncellesin. Bir zahmet de normal kullanıcı kör olmasın gözünü açı versin ona göre anlasın.Bunu okuyan bir adam sence ne algılar? Aralık ayının zamsız faturasını ödemiş olabilir. Yaptığı hesapta eth yi tabii ki bugünden hesaplar ama güncel elektriği hesaplayıp yazabilir. Ona gelecek fatura mining bazında en az 1850₺ evide katarsak 2K yı geçer. Birde aylık kazancını çözemedim. Doları 13.5 dan hesaplarsak ben 256mh ile 4550₺ alıyorum şu saniye itibari ile. Abdullah benim 2.25 katım kazıyor. 2.25 katım kazanması gerekir. Oda 10.250₺ yapar. Yazdığı eth kazancını çözemedim. 24 saat yapmıyor sanırsam.
Cümleye hahah diye başlanmaz bilgi sunuyoruz burada, gülünecek bir şey de yok. Onu desen bunu deseni bırak ben sana güncel bilgi vereyim;Hahha hocam şaka mı. Ben 650w harcıyorum sistemede en baba 100 desen 750w ve bu 750w mining bana faturaya 900₺ yansıyor. Güncel zamdan sonra imkansız ötesi 650₺. Gana da falan mı yaşıyorsunuz
Üstte belirttim. 10 gün önce paylaşmış sandımAdam foruma zar zor giriyor ha bire konuyu nasıl güncellesin. Bir zahmet de normal kullanıcı kör olmasın gözünü açı versin ona göre anlasın.
Abdüş bey 10 gün önceyi paylaştınız sandım kusura kalmayınCümleye hahah diye başlanmaz bilgi sunuyoruz burada, gülünecek bir şey de yok. Onu desen bunu deseni bırak ben sana güncel bilgi vereyim;
Şuan tam 1GH/s sistemim var. ETH düşmesi ve elektrik zammına rağmen aylık 16.000 TL net getiri alıyorum teşekkürler.