Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,204
D-Dostum imzamın ilk cümlesini oku..28,8 MH ile kazarken yine aynı şeyi diyorum. Biz bu hayatı yaşayanları izlemeye gelmişiz.
D-Dostum imzamın ilk cümlesini oku..28,8 MH ile kazarken yine aynı şeyi diyorum. Biz bu hayatı yaşayanları izlemeye gelmişiz.
Ben bu kazım olayını anlamadım. Şimdi diyelim günlük bu 5 dolar kâr getiriyor, 15 tanesi de 75 dolar kâr getirmeyecek mi? Tek farkı takılabildiği port değil mi yani onun için büyük sistem almak gerekiyor ve tamamını doldurunca ekran kartı harici parçaların kârı olacak, başka gözle görülür bir kâr var mı? Katlanarak mı artıyor kâr?elektrik faturasına değmez bence en az 15 kart lazım abi
Biraz daha sokayım senin aklına.RX 580 nin bellekleri iyice OC edip mining yapma fikri çık aklımda !
iyi para varmıs abi youtube bırakma sonraŞuanki tabloya göre ve ETH değerini baz aldığımda;
Aylık elektrik masrafım 650 TL
Aylık ETH kazancım ise 7000 TL
Aylık net kâr 6350 TL
1660S gigabyte' dan kötü değil en azındanBiraz daha sokayım senin aklına.
Radeon™ RX 580 GAMING 8G MI (rev. 1.0/1.1) Key Features | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey
Şu dandik soğutmalı kartların belleklerini 2250 clock hızda kullanıyorum. 1060V da. Hemde 62 derece minimum ve 108V çekiyor güç.
Asıl bombayı patlatıyorum. 33MH/S
Abe ayda kaç kazanıyon?Biraz daha sokayım senin aklına.
Radeon™ RX 580 GAMING 8G MI (rev. 1.0/1.1) Key Features | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey
Şu dandik soğutmalı kartların belleklerini 2250 clock hızda kullanıyorum. 1060V da. Hemde 62 derece minimum ve 108V çekiyor güç.
Asıl bombayı patlatıyorum. 33MH/S
Kazmıyorum ben. Denemelik yapmıştım. Kartım zaten yorulmuş kart. Bozmak istemiyorum bu piyasada.Abe ayda kaç kazanıyon?
rig'in 70000tl olduğunu varsayarsak 11 ayda kendilerini amonrti ediyorlarŞuanki tabloya göre ve ETH değerini baz aldığımda;
Aylık elektrik masrafım 650 TL
Aylık ETH kazancım ise 7000 TL
Aylık net kâr 6350 TL
Elektrik faturası kazanca göre çok düşük benceelektrik faturasına değmez bence en az 15 kart lazım abi
Under voltage uygulaması ekran kartlarının ömrünü kısaltıyor mu ben 6 tane rtx 3080 alil yapmayı düşünüyorum tabi turkiyede karaborsadan 15bin tl den almaktansa ingilterede kuzen vasıtasıyla daha uygun fiyatlara bulduk mart gibi başlayacam hayırlısı ile bakalım ne ler bekliyor biziDostlarım meraklılarına güncel durumu paylaşmak istiyorum. Total 7 ekran kartı ile kazım gerçekleştiriyorum, kartlar başlıktaki gibidir. Bu kazım sonucu elde ettiğim Hash performansı aşağıdaki gibidir.
Tüm kartlara +1100MHz bellek frekans arttırımı ve under voltage uyguladım. Total bu 7 kartın performansı 578 MH/s değerine ulaştı. Total güç tüketimi ise 1200W.
Alıntıyı görüntüle
abi kuzene söylesene banada bir 2060 falan getirebilirmi tr ye geldiğinde dolar olarak versem parasını ?Elektrik faturası kazanca göre çok düşük bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Under voltage uygulaması ekran kartlarının ömrünü kısaltıyor mu ben 6 tane rtx 3080 alil yapmayı düşünüyorum tabi turkiyede karaborsadan 15bin TL den almaktansa ingilterede kuzen vasıtasıyla daha uygun fiyatlara bulduk mart gibi başlayacam hayırlısı ile bakalım ne ler bekliyor bizi![]()