Kanka bakarsın daha güzel fırsat çıkar ya bekleyelim beklemekten zarar gelmezSen yine baya kâr ettin şimdiye kadar. Keşke 4400 e 2070S yi kaçırmasaydın
5500tl 2080 Super de vardıKanka bakarsın daha güzel fırsat çıkar ya bekleyelim beklemekten zarar gelmez![]()
Vardı vardı valla risk aldım beklemeyi seçtim bakalım ne olacak5500tl 2080 Super de vardı.
Hayırlı olsun hocam şimdiden...Sipariş geçtim alırım bir hayırlı olsun umarım bu model yani EAGLE OC beni üzmez soğutma anlamında sırada R7 5800X var.
kanka kaça topladın@Rambo_87 ve @i9 11920Xs forumda 3090 olan 2 kişi
Onun gigabyte benim nvida founders edition
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gigabyte modeli agyette iyi
Vazgeçsem sonra master aorusu mu alsam diye düşünüyorum şimdilik siparişi arayıp geri çekeceğim daha tam işleme bile konmadı bekleyeceğim biraz Master oc veya MSI Gaming x alacağım.Hayırlı olsun hocam şimdiden...
Arkadaş trollden uzaklaştırma yedikanka kaça topladın
kısacana rambo abi sahip tekArkadaş trollden uazkalstirma yedi![]()
Aynenkısacana rambo abi sahip tek
Çok doğru bir karar olur bu arada hocam beklemenizde fayda var zaten ryzen 5000 seriside satışa çıkmadı acele etmeyinVazgeçsem sonra master aorusu mu alsam diye düşünüyorum şimdilik siparişi arayıp geri çekeceğim daha tam işleme bile konmadı bekleyeceğim biraz Master oc veya MSI Gaming x alacağım.