RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,077
Var yanlış yazdım.Var mı yok mu bir karar verin![]()
6900xt konu açtım beklerim
Dostum reklamını yapma allah allah
İşlemci de fiyat yükseltiyor. Ekran kartında düşürüyorBen bile şaşkınım iyi bir şey bekliyordum ama 3090'a rakip çıkartığ bir de 500 dolar ucuza vereceklerini tahmin etmedim
Artik rahatlikla "Her alanda kral AMD." diyebilir miyiz?Ben bile şaşkınım iyi bir şey bekliyordum ama 3090'a rakip çıkartığ bir de 500 dolar ucuza vereceklerini tahmin etmedim
Ekran kartında driver sorunları olabiliyor. İşlemcide böyle bir sorun yok. Muhtemelen bu yüzdenİnanılmaz.
Performans grafikleri doğru ise CPU'da oldukları gibi GPU'da da zirveye oynadılar.
Fiyat konusu beni şaşırtıyor.
Intel'i geçtikleri Ryzen 5000 serisinde Intel'den daha yüksek fiyatlandırma yapmışlardı fakat RTX3090'ı geçen bir kart neden 500 dolar daha ucuz? düşündürmüyor değil.
Hocam fiyat yuskeltti evet, lakin fiyat basina performans oraninda her alanda intelden onde.İnanılmaz.
Performans grafikleri doğru ise CPU'da oldukları gibi GPU'da da zirveye oynadılar.
Fiyat konusu beni şaşırtıyor.
Intel'i geçtikleri Ryzen 5000 serisinde Intel'den daha yüksek fiyatlandırma yapmışlardı fakat RTX3090'ı geçen bir kart neden 500 dolar daha ucuz? düşündürmüyor değil.