RTX 4060 Bulk(kutusuz) gelme sebebi nedir?

sıkıntı olacagını sanma sırf paradan kısmak ıcın oluyor bunlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Z3rG
Hazır sistemlere özel stok ayırmışlar, hazır sistemlerde kullanılacak şekilde ithal edilmiş.

• Beğen
  • Beğen
Merhaba, 1 haftadır hazır sistem arıyorum bana en uygun bu sistemi buldum. ( https://www.itopya.com/the-vok-v-in...ition-8gb-16gb-ddr5-1tb-nv_h26782#kategori_11 ) fakat ekran kartı bulk(kutusuz) geliyor. Neden kutusuz yolladıklarını bilen arkadaşlar yazabilir mi? bu sistemi alsam sıkıntı yaşar mıyım?
işlemcide tray demek zaten kutusuz hava soğutmasız demek işlemci aynı işlemci kutulu olanlarda klasik tırt hava soğutmaları çıkıyor içinden. ekran kartında bulk da aynı şekilde sadece kutusuz orj fabrika çıkışlı ambalajında.

• Beğen
Hazır sistemlere özel stok ayırmışlar, hazır sistemlerde kullanılacak şekilde ithal edilmiş.
mantıklı hocam teşekkür ederim bilgi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tray demek zaten kutusuz hava soğutmasız demek? işlemci aynı işlemci kutulu olanlarda klasik tırt hava soğutmaları çıkıyor içinden. ekran kartında bulk da aynı şekilde sadece kutusuz orj fabrika çıkışlı ambalajında.
hocam sistemde ekran kartı kutusuz yazıyor işlemcide öyle bir problem yok bilgi için teşekkür ederim

Geri