Neler Yeni

Rtx 4060 düşük kullanım

Gork3m_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
görkem Kayabaşı
Arkadaşlar sistem RTX 4060 Ryzen 5 5600'den oluşuyor. Resimde olduğu gibi farklı oyunlarda da işlemci kullanımı %100'e kadar tırmanıyor, ekran kartı kullanılmıyor. Aynı sistemin internette verdiği performans daha yüksek sistemi alalı 2 ay oldu 2 aydır böyle canımı sıkmaya başladı. Driverlar sürekli güncel oluyor. Sizce sorun neden kaynaklı garantiye yollamalı mıyım?
(oyun forza horizon 5 yüklenirken böyle oldu ondan kaynaklı derseniz fortnite oynarken de aynı şekilde oyun içinde cpu%100 E kadar tırmanıp gpunun %0 a kadar anlık düştüğünü görüyorum)

Ekler

• IMG_4667.jpeg
    IMG_4667.jpeg
    772.6 KB · Hit: 27
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atilla Battal
Bende dedğiğn parçaları almak istiyordum sorun hala devam ediyormu ve fps kaç alıyorsun Fortnite da

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Alper Kaplan
Arkadaşlar sistem RTX 4060 Ryzen 5 5600'den oluşuyor. Resimde olduğu gibi farklı oyunlarda da işlemci kullanımı %100'e kadar tırmanıyor, ekran kartı kullanılmıyor. Aynı sistemin internette verdiği performans daha yüksek sistemi alalı 2 ay oldu 2 aydır böyle canımı sıkmaya başladı. Driverlar sürekli güncel oluyor. Sizce sorun neden kaynaklı garantiye yollamalı mıyım?
(oyun forza horizon 5 yüklenirken böyle oldu ondan kaynaklı derseniz fortnite oynarken de aynı şekilde oyun içinde cpu%100 E kadar tırmanıp gpunun %0 a kadar anlık düştüğünü görüyorum)
Ultra grafik deneyin gpu yüke bindirin birde öyle deneyin

qWoxy46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Alakuş
Reis oyunlar ikiye ayriliyor biri cpu(islemciye) yuk bindiriyor biri gpu(ekran kartına)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom