Neler Yeni

Rtx 4060 düşük kullanım

Gork3m_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
görkem Kayabaşı
Arkadaşlar sistem RTX 4060 Ryzen 5 5600'den oluşuyor. Resimde olduğu gibi farklı oyunlarda da işlemci kullanımı %100'e kadar tırmanıyor, ekran kartı kullanılmıyor. Aynı sistemin internette verdiği performans daha yüksek sistemi alalı 2 ay oldu 2 aydır böyle canımı sıkmaya başladı. Driverlar sürekli güncel oluyor. Sizce sorun neden kaynaklı garantiye yollamalı mıyım?
(oyun forza horizon 5 yüklenirken böyle oldu ondan kaynaklı derseniz fortnite oynarken de aynı şekilde oyun içinde cpu%100 E kadar tırmanıp gpunun %0 a kadar anlık düştüğünü görüyorum)

Ekler

• IMG_4667.jpeg
    IMG_4667.jpeg
    772.6 KB · Hit: 20
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atilla Battal
Bende dedğiğn parçaları almak istiyordum sorun hala devam ediyormu ve fps kaç alıyorsun Fortnite da

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Alper Kaplan
Arkadaşlar sistem RTX 4060 Ryzen 5 5600'den oluşuyor. Resimde olduğu gibi farklı oyunlarda da işlemci kullanımı %100'e kadar tırmanıyor, ekran kartı kullanılmıyor. Aynı sistemin internette verdiği performans daha yüksek sistemi alalı 2 ay oldu 2 aydır böyle canımı sıkmaya başladı. Driverlar sürekli güncel oluyor. Sizce sorun neden kaynaklı garantiye yollamalı mıyım?
(oyun forza horizon 5 yüklenirken böyle oldu ondan kaynaklı derseniz fortnite oynarken de aynı şekilde oyun içinde cpu%100 E kadar tırmanıp gpunun %0 a kadar anlık düştüğünü görüyorum)
Ultra grafik deneyin gpu yüke bindirin birde öyle deneyin

qWoxy46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Alakuş
Reis oyunlar ikiye ayriliyor biri cpu(islemciye) yuk bindiriyor biri gpu(ekran kartına)

Top Bottom