Almanızı önermem hocam.Günümüz şartlarında 8gb vram yetmiyor.Performans olarakta düşük bir kart fiyatına göre.Benim tavsiyem 2. ele yonelmeniz veya amd tarafına bakmanız.7600xt bakabilirsiniz mesela 16gb da vrami var.Merhabalar ekran kartı almayı planliyorum diğer kartlar pahalı olduğundan bu kartı almayı düşünüyorum kullanan veya bu kart hakkında birşeyler bilenler yardımcı olabilir mi
Hocam Vram problem değil NVDİA Eski kartlarını koruyor Düşük Vram ile sizlerin dediği gibi 12 gb 16 gb Vramli kartlar çıksa yeni oyunlar ona göre şekilenecek bu NVDİA için buyuk kayıp demek bakın ben Galax marka modelli bir kart alicaktım ve KDV ye takıldım canım sıkıldı Gigabyte öneren yok MSI öneren yok be a.. ben ne alim 7600 diyorum yok onuda alma bana içtenlikle bir yardım edin 10 senedir hayalini kuruyorumAlmanızı önermem hocam.Günümüz şartlarında 8gb vram yetmiyor.Performans olarakta düşük bir kart fiyatına göre.Benim tavsiyem 2. ele yonelmeniz veya amd tarafına bakmanız.7600xt bakabilirsiniz mesela 16gb da vrami var.
Dediğinizi pek anlayamadım hocam bütçeniz ne kadar tam olarak?Hocam Vram problem değil NVDİA Eski kartlarını koruyor Düşük Vram ile sizlerin dediği gibi 12 gb 16 gb Vramli kartlar çıksa yeni oyunlar ona göre şekilenecek bu NVDİA için buyuk kayıp demek bakın ben Galax marka modelli bir kart alicaktım ve KDV ye takıldım canım sıkıldı Gigabyte öneren yok MSI öneren yok be a.. ben ne alim 7600 diyorum yok onuda alma bana içtenlikle bir yardım edin 10 senedir hayalini kuruyorum
12500 en yüksek ne dersen 13 daha fazlada çıkmaz hocam demek istediğim bilgisayarda sorun olup da o soruna takılmak istemiyorum rahat rahat oyun oynamak istiyorum bu kartla yüksek sıcaklık olurmu normalmi nedir ne değildir bilmek istiyorumDediğinizi pek anlayamadım hocam bütçeniz ne kadar tam olarak?
Amd kartlar daha serin çalışıyor genelde hocam nvidia ya göre.Performans olarak amd daha iyi fiyat/performans anlamında.Nvidia pahalı ama iyidir.Driver sorunu vesaire bir sorun kalmadı 7000 serisinde amd tarafında.Aklınızda soru işareti olmasın.Ben bakıyım piyasaya birazdan atayım ekran kartı önerimi.Bir de hangi ilde oturuyorsunuz hocam?2. elde temiz veya sıfır bir şey ucuza bulunabilir.12500 en yüksek ne dersen 13 daha fazlada çıkmaz hocam demek istediğim bilgisayarda sorun olup da o soruna takılmak istemiyorum rahat rahat oyun oynamak istiyorum bu kartla yüksek sıcaklık olurmu normalmi nedir ne değildir bilmek istiyorum
Bursada oturuyorum hocam gene forum açtım ama bu benim ilk deneyimim olucak pc ye dair bir şey eline geçmedi Gta 5 Gta 4 dahi oynamamışım Call of duty serilerine hiç girmedim dahi yani yeniyim ya hani bazı şeylerden kafam ağrısın istemiyorum ailem zaten ne için aliyorsun oyuna verilir mi gibi sıkıştırıyorlar o kadar para vericem sorun çıkarsa tek pc de olmayacak o sorunAmd kartlar daha serin çalışıyor genelde hocam nvidia ya göre.Performans olarak amd daha iyi fiyat/performans anlamında.Nvidia pahalı ama iyidir.Driver sorunu vesaire bir sorun kalmadı 7000 serisinde amd tarafında.Aklınızda soru işareti olmasın.Ben bakıyım piyasaya birazdan atayım ekran kartı önerimi.Bir de hangi ilde oturuyorsunuz hocam?2. elde temiz veya sıfır bir şey ucuza bulunabilir.
Eğer sisteminiz ddr5 ise şunu alın hocam fiyatı da çok iyi https://www.amazon.com.tr/INTEL-B58...ı&qid=1741323421&sprefix=ekran,aps,192&sr=8-2Bursada oturuyorum hocam gene forum açtım ama bu benim ilk deneyimim olucak pc ye dair bir şey eline geçmedi Gta 5 Gta 4 dahi oynamamışım Call of duty serilerine hiç girmedim dahi yani yeniyim ya hani bazı şeylerden kafam ağrısın istemiyorum ailem zaten ne için aliyorsun oyuna verilir mi gibi sıkıştırıyorlar o kadar para vericem sorun çıkarsa tek pc de olmayacak o sorun
Kullandım 4060ti modelini gayet iyi tavsiye ederimMerhabalar ekran kartı almayı planliyorum diğer kartlar pahalı olduğundan bu kartı almayı düşünüyorum kullanan veya bu kart hakkında birşeyler bilenler yardımcı olabilir mi
Hocam diğer ay'a bıraktım belki psu alırım bu ayEğer sisteminiz ddr5 ise şunu alın hocam fiyatı da çok iyi https://www.amazon.com.tr/INTEL-B580-GDDR6-EKRAN-KARTI/dp/B0DR99P838/ref=mp_s_a_1_2?crid=2TR9TCDMIQOXX&dib=eyJ2IjoiMSJ9.7bJRQ5rb8UW4fHcKxtiBxFIWvImyKVAOoCMKP3ytL3GcO-BxhwNes0xF_9IcK8fcg-JuRDgFNZr289hkKDulhhTfCTXgG7nPa_byk8J_97wtyQDW_zhe7Nbi0KmiPHUb8TNtTIsgS_kdiR_St78GiJYBjs_OfTpgdqyTvl1Z-mLoyYNaoUCGW8sXQIuMLfh90GpXNztVrXl5NLJHru4ybe8K2tx33vsAU0sjMXezrMXZY-so5aKUMMlPACRkNwxJ7JS4qpbAxbmOkB4gPGUL-cJ6qighcFixOch1Vm34cLk.s5iHj2ZoaAzFwwHlGE3eDVzjANmiwZyXHKDmHeRc1xk&dib_tag=se&keywords=ekran+kartı&qid=1741323421&sprefix=ekran,aps,192&sr=8-2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı dışındaki parçaları aldınız mı hocam?
4060 kötü bir kart 8 gb vram 2-3 yıla yetmeyecek üstüne intel b580 gibi bir yaratık varkne 4060 a para verilmez.Merhabalar ekran kartı almayı planliyorum diğer kartlar pahalı olduğundan bu kartı almayı düşünüyorum kullanan veya bu kart hakkında birşeyler bilenler yardımcı olabilir mi
Delta bilgisayar tarafından 12.600 se satılıyor ama hepsi burada 13 bin 900 şimdi satın almayı planliyorum amma B580 dediğini kart maalesef ki gelecek yılarda almayı planliyorum bana bu fiyat farkını açıklaya bilir misiniz4060 kötü bir kart 8 gb vram 2-3 yıla yetmeyecek üstüne intel b580 gibi bir yaratık varkne 4060 a para verilmez.
b580 ini gelecek yıllarda almanızı tavsiye etmem 4060x7600xb580 bunlar aynı segmentin kartları 4060 alacaksanız ilerde 7800xt veya 4070s demiyecem 4070s 30K ULAN.Delta bilgisayar tarafından 12.600 se satılıyor ama hepsi burada 13 bin 900 şimdi satın almayı planliyorum amma B580 dediğini kart maalesef ki gelecek yılarda almayı planliyorum bana bu fiyat farkını açıklaya bilir misiniz