Neler Yeni

Rtx 4060 laptop önerisi

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
Arkadaşlar merhaba bana kaliteli bir model lazım istediğim şeyler malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli vs herşeyiyle iyi sorunsuz bir model 13.ve 14.nesil intel işlemcilere ve hp victuslara ön yargılıyim biraz bütçem 40k değer dediğiniz model varsa biraz daha cikabilir bütçe alıp uzun yıllar kullanacağım üzecek bir model olmasın

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
İstediğin her şeyi karşılayan bir bu var.

Çok sağlam, yakışıklı bir laptop
Ben kullanıyorum 1 yıldır. ısınması max 80 derece gördüm yani bayağı iyi ve kasma donma zaten yok. Güç olarak 240w şarj adaptörü geliyor. 30 dakika %50 1 saatte %80 ve 1.30-2 saat gibi de %100 oluyor. MUX Switch var kendi uygulamasından yapabilirsin. Win 11 pro kullanıyorum. Valo max ayarlar 250-300 arası, rdr2 90 üstü (emin değilim ama en az 90 ona eminim, youtubeden bakabilirsiniz.) diğer oyunlar küçükse falan 300 üstü alır. En ağır oyunlarda bile yüksek ayarlarda en az 90 görür diye düşünüyorum. Fazla hikayeli oynamam bu yüzden bilgi veremem. Ve en önemlisi şarjı laptoplar arasında en uzun gideni, güç tasarruf modunda 8 saat video izleniyor. 8 saat açık duran 1 laptop bile bulamazsın. Bende zamanında 2-3 ay araştırdım. Tavsiye ederim. İşlemci i5 ve i7 arasında üzmez. Akakçe'den de bak ama diğer sitelere de bak. Akakçe her zaman her siteyi göstermiyor. Ve n11 den varsa al çünkü kupon falan da veriyor.

Son düzenleme:

Claw's

80+ Silver
Ben kullanıyorum 1 yıldır. ısınması max 80 derece gördüm yani bayağı iyi ve kasma donma zaten yok. Güç olarak 240w şarj adaptörü geliyor. 30 dakika %50 1 saatte %80 ve 1.30-2 saat gibi de %100 oluyor. Win 11 pro kullanıyorum. Valo max ayarlar 250-300 arası, rdr2 90 üstü, diğer oyunlar küçükse falan 300 üstü alır. En ağır oyunlarda bile yüksek ayarlarda 90 görür diye düşünüyorum. Fazla hikayeli oynamam. Ve en önemlisi şarjı laptoplar arasında en uzun gideni, güç tasarruf modunda 8 saat video izleniyor. 8 saat açık duran 1 laptop bile bulamazsın. Bende zamanında 2-3 ay araştırdım. Tavsiye ederim. İşlemci i5 ve i7 arasında üzmez.
Geçenlerde bir arkadaşa aldık bunu, taş gibi laptop. Her şeyiyle çok iyi.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Geçenlerde bir arkadaşa aldık bunu, taş gibi laptop. Her şeyiyle çok iyi.
İİk başta Hp victus aldım ucuza geçen sene ama pil sorunu olduğundan (benim ürün sorunluydu yoksa kronik sorunu yok) üzülerek iade ettim. Yoksa o bundan da iyi 7840HS işlemci benimkine bayağı fark atıyordu. Ve SSD slotu yoktu 4060 larda. 4070 lerde sanırım var bilmiyırum araştırın. Yine de şu an ya bu Asus ya da indirimden herhangi bir 4060 üzmez. NOT: Ekran kartı watt değerlerine bakmadan almayın. Youtubede incelemeler var çoğu laptobun. Her ne kadar laptop ta alsam yine de Masaüstüne değişmem. Masaüstü alma şansınız varsa düşünmeden alın. Benim alma şansım yoktu ev kirada taşınma sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba bana kaliteli bir model lazım istediğim şeyler malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli vs herşeyiyle iyi sorunsuz bir model 13.ve 14.nesil intel işlemcilere ve hp victuslara ön yargılıyim biraz bütçem 40k değer dediğiniz model varsa biraz daha cikabilir bütçe alıp uzun yıllar kullanacağım üzecek bir model olmasın
HP Victus kendini geliştirdi eskisi gibi kasma donma ve ısınma sorunu yok. Alırsan üzmez. NOT: HP Victus 4060 serisinde SSD Slotu yok. 4070 sanırım vardı. Ama yine de en iyiler Asus ve HP Victus'tur. Belki Acer Nitro serisine de bakabilirsin. Monster ve Casper önermem. Önermeme sebebim daha iyileri varken onlar alınmaz, yoksa indirime girerse alabilirsiniz. Hiç biri 4060 ta üzmez.

Son düzenleme:

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Claw's

80+ Silver
Bundaki işlemci beni düşündürüyor 7840hs olsaydı bari birde ısınma sorunu var diyorlar yorumlarda hep
O zaman şunu alacaksın.

Asus'a göre birkaç derece daha serin çalışır. İşlemcisi de 7840hs gücünde.
Asus'a göre tek eksiği malzeme kalitesi biraz daha düşük tutulmuş ve ekran %100sRgb değil, %62,5sRgb.

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman şunu alacaksın.

Asus'a göre birkaç derece daha serin çalışır. İşlemcisi de 7840hs gücünde.
Asus'a göre tek eksiği malzeme kalitesi biraz daha düşük tutulmuş ve ekran %100sRgb değil, %62,5sRgb.
Panel iyi olmalı o yüzden olmaz yani kesenin ağzınıda açtım 4060 laptop için ama gerçekten her yönüyle iyi bir model yok gibi

7735 islemci nasıl peki uzun yıllar götürebilecek bir modelmi

Claw's

80+ Silver
Panel iyi olmalı o yüzden olmaz yani kesenin ağzınıda açtım 4060 laptop için ama gerçekten her yönüyle iyi bir model yok gibi

7735 islemci nasıl peki uzun yıllar götürebilecek bir modelmi
7735 gayet yeterli, her işini sorunsuz halleder.

Hem ekran güzel olsun, hem 4060 olsun, hem de işlemci üst seviye olsun istiyosan 50k'lara çıkmak gerek.

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
7735 gayet yeterli, her işini sorunsuz halleder.

Hem ekran güzel olsun, hem 4060 olsun, hem de işlemci üst seviye olsun istiyosan 50k'lara çıkmak gerek.
50 k verebilecek durumdamiyim evet ama bir laptop özellikle 4060 bir laptop için değermi diye düşünüyorum kesinlikle değmez o paralar bu modeli takibe alayım o zaman asus tuflar genel olarak neden şikayet var anlamıyorum bir kesim kronik sorunları var diyor bazilarida öneriyor sanırım model Model değişiyor

Claw's

80+ Silver
50 k verebilecek durumdamiyim evet ama bir laptop özellikle 4060 bir laptop için değermi diye düşünüyorum kesinlikle değmez o paralar bu modeli takibe alayım o zaman asus tuflar genel olarak neden şikayet var anlamıyorum bir kesim kronik sorunları var diyor bazilarida öneriyor sanırım model Model değişiyor
50k da her şeyiyle dolgun şu ikisi var

Bunlara o kadar para veremem diyosan o attığım modellere bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,238
Üyeler
159,590
Son üye
yvz105600
Top Bottom