Neler Yeni

RTX 4060 MI YOKSA 3070 Mİ ALMALIYIM

BySamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Aydoğdu
rtx 4060 tabii ki yeni çıkacak AAA oyunlarda dlss 3 ve fg desteği ile gelecek büyük ihtimal dlss 3 ve fg açıp 4060 rahat akarken 3070 dlss 2 ile sadece kurtarmaya çalışacak
Bencede şuan saf kas modunda rtx 3070 alır ama o ilerdeki performans dediğiniz gibi yazılımlarla çok geride kalcagina inaniyorum

Grande Terim

80+ Silver
Bencede şuan saf kas modunda rtx 3070 alır ama o ilerdeki performans dediğiniz gibi yazılımlarla çok geride kalcagina inaniyorum
kas gücünün artık çok fazla bir önemi kalmadı 4060 3070 den daha mantıklı bir kart ilerisi için

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Emre Küçük
valla ben kendimde dahil olmak üzere 10 12 arkadaşıma amd sistem dizmiştim hiçbirimiz sıkıntı yaşamadı acaba şanslı mıydık yoksa hatasız kullananlar ses etmiyor hata alanlar sürekli yorum yapıyor diye biraz fazla mı abartılıyor anlamadım sonuçta aldığın kartın aa hiçbir kusuru yok diyip kimse söylemez öyle olması gerekir ya ondan olabilir bu önyargı
Sadece cs oynuyorum onun haricinde pek oynadığım bir oyun yok. Oyun harici ağır yüklü bir işlem de yaptırmıyorum tam olarak nasıl hatalı kullanmış olabilirim anlamış değilim. Diyelim ki ben hatalı kullanan bir kullanıcıyım şu an kullandığım rtx 3060 neden hiçbir sorun yapmadı yaklaşık 1 buçuk yıldır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece cs oynuyorum onun haricinde pek oynadığım bir oyun yok. Oyun harici ağır yüklü bir işlem de yaptırmıyorum tam olarak nasıl hatalı kullanmış olabilirim anlamış değilim. Diyelim ki ben hatalı kullanan bir kullanıcıyım şu an kullandığım rtx 3060 neden hiçbir sorun yapmadı yaklaşık 1 buçuk yıldır.
pardon okuduğumu anlayamamışım.

Wezkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emir can Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Xbox

euro

80+ Bronze
Ben Asu

Ama artık her oyun dlss teknolojisini kullanmak için geliştiriliyor yakın zamanda hepsinde olmasada %75 inde olur
DLSS olmayan tonla oyun var. Ben saf güce göre alırdım kartımı, sana kalmış. 4060 uyguna bulunursa alınır ama overpriced olduğunu düşünüyorum 12GB 192 bit olsa her şey daha iyi olurdu

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
yazdığımı anlayamamışsın galiba tabii ki hata alanlar var ama bu çok yüksek bi oran değil hata almayanlar "biz hata almadık " diye söylemediği için ki zaten söylememesi gerek olması gereken bu hata alanlar çok fazla gözüküyor senin mantığına göre https://www.sikayetvar.com/nvidia burası var olmamalıydı hocam her ürün hatalı olabilir önemli olan oranı

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Emre Küçük
yazdığımı anlayamamışsın galiba tabii ki hata alanlar var ama bu çok yüksek bi oran değil hata almayanlar "biz hata almadık " diye söylemediği için ki zaten söylememesi gerek olması gereken bu hata alanlar çok fazla gözüküyor senin mantığına göre https://www.sikayetvar.com/nvidia burası var olmamalıydı hocam her ürün hatalı olabilir önemli olan oranı
Evet sonrasında kendi yazdığımı alıntılayarak belirttim bu durumu.

Top Bottom