Arkadaşlar okuldan ve diğer işlerden fazla vaktim olmuyor bilgisayara oturmaya şu anda onun için şöyle vakit buldukça gir çık tarzı eğlenebileceğim oyunlar neler var mesela eskiden sistemim çok kötüydü zaman vardı bolca şimdi sistemim var zamanım yok oynamaya Eskiden PC'nin kaldıracağı oyun bulamıyordum şimdi hepsini kaldırıyor ama şimdi de ben afalladım Hiçbiri sarmayacak gibi geliyor seçemiyorum ne oynasam diye çoğu oyun hakkında bilgim yok zaten şu an. GTA 5 vardı ilk aklımda o serüvenim çok güzel geçti full ayarlarda eğlenceliydi bütün görevleri yan görevleri yaptım borsa ile paramı katlayıp bütün yerleri satın aldım. Fivem düşündüm ama şimdi ona da başladımı 2 3 saat başından kalkmamak lazım ki bi anlamı olsun diye düşünüyorum. Far CRY serisini severim zamanın da 3 ve 4'dü kasarak oynamıştım zar zor şimdi tekrar akıcı oynamak isterim bi de tabii Assassins Creed serisini severim yani 3 çok güzeldi dördü de gene kasarak oynadık. Onun dışında Geforce Now ile 450 saatim var Bannerlord'da belki tekrar başlayabilirim modlu şekilde ama o da uğraştırıcı zaman isteyen bir şey.
Insurgency denedim Battleye donduruyor bilgisayarı açılmıyor oyun hatta konu bile açtım bu konu hakkında çözüm bulamadım.
Bir de bu internette satılan paylaşımlı hesaplar var işte adam istediğin 5 oyunu 75 liraya veriyor misal. Bunlar yasal mı merak ediyorum?
Tabii paylaşımlı oyunlar haliyle çoğu çevrimdışı oynanıyor çevrimiçi oyunlar için ne önerirsiniz XBOX mantıklı mı? Steam dolara geçtikten sonra çok arttı fiyatlar
Insurgency denedim Battleye donduruyor bilgisayarı açılmıyor oyun hatta konu bile açtım bu konu hakkında çözüm bulamadım.
Bir de bu internette satılan paylaşımlı hesaplar var işte adam istediğin 5 oyunu 75 liraya veriyor misal. Bunlar yasal mı merak ediyorum?
Tabii paylaşımlı oyunlar haliyle çoğu çevrimdışı oynanıyor çevrimiçi oyunlar için ne önerirsiniz XBOX mantıklı mı? Steam dolara geçtikten sonra çok arttı fiyatlar