Neler Yeni

Rtx 4060'mı RX 6700'mü

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Hocam Nvidia'nın teknolojisini çok övüyorlar birde benim en sevdiğim renk yeşil olduğu için Nvidia'lı sistem toplayasım var.( Biliyorum çok saçma)
Yayın açmıyor, render almıyor iseniz Nvidia'nın çoğu teknolojisi size hitap etmez. AMD son AFMF2 güncellemesiyle oyunlarda bir tık daha öne geçti. İkinci elde daha ucuzlar ama Nvidia alırsanız da size kalmış. Ne olursa olsun AM4 sistem kuracak bile olsanız AMD tabanlı kurun.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Anıl Aykın
RX 6700 seçilirse Amd tabanlı Rtx 4060 seçilirse İntel tabanlı bir sistem kurmayı düşünüyorum.Bir türlü karar veremedim birisinde 10gb vram var diğerinde ise 8gb ama teknolojisi mevcut görüşlerinizi yazarsaniz sevinirim.
Amd önermek pek içimden gelen bir şey değil. Çokta iyi anılarım yok maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
ulaş dursun
Hocam wattman gibi sorunlar yaşanmaz dimi
valla hocam ben yaşamadım artık nadir o hatalar ama yaşanırsada çözümleri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5060 beklerim dersen bekle bu seferki 60 serisi iyi olucak deniyo ama 4060 iyi ekran kartı değil. 6700xt öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Oğuzhan
Amd önermek pek içimden gelen bir şey değil. Çokta iyi anılarım yok maalesef.
Hangi ekran kartında sorun yaşadın

valla hocam ben yaşamadım artık nadir o hatalar ama yaşanırsada çözümleri var.

5060 beklerim dersen bekle bu seferki 60 serisi iyi olucak deniyo ama 4060 iyi ekran kartı değil. 6700xt öneririm
5060 falan ne diyorsunuz hocam .D kasa için 19-20 bin ayırabilirim.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Enes
RX 6700 seçilirse Amd tabanlı Rtx 4060 seçilirse İntel tabanlı bir sistem kurmayı düşünüyorum.Bir türlü karar veremedim birisinde 10gb vram var diğerinde ise 8gb ama teknolojisi mevcut görüşlerinizi yazarsaniz sevinirim.
6700 tercih ederdim.İşlemci olarak her türlü amd.Çok ciddi fiyat avantajı olmadığı sürece intelin oyuncular ya da günlük kullanıcılar için pek tercih edilir bir yanı yok.Oyunlarda teknolojileri çok kullanacağınızı düşünüyorsanız belki 4060 da olabilir ama ben pek kullanmam.Saf güç daha önemlidir benim için.O noktada da 6700 daha avantajlı oluyor yanlış bilmiyorsam.Vram konusuna pek takılmayın, bu kartlar 1080p için.Ve 1080p de 8 vramin üstünü gören 1-2 nadir oyun dışında yok diyebilirim.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Anıl Aykın
Hangi ekran kartında sorun yaşadın
6500 geçmişti elime mavi ekran yedik birkaç defa (psu vesaire kötü de değildi ama çokta üstüne düşmedik), kart benim değildi zaten. Daha eski serileri de kullandım da model olarak hatırlamıyorum. Çevremde de pek memnun olan yok, sorun yaşamamış çevremde tek rx570 kullananlardı. Şu an sattığım için pek kullanmadığım 4060 sistemi kullanıyorum. Her türlü memnunum öyle çok ısınan bir kartta değil kendisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Oğuzhan
6500 geçmişti elime mavi ekran yedik birkaç defa (psu vesaire kötü de değildi ama çokta üstüne düşmedik), kart benim değildi zaten. Daha eski serileri de kullandım da model olarak hatırlamıyorum. Çevremde de pek memnun olan yok, sorun yaşamamış çevremde tek rx570 kullananlardı. Satmış olduğum 4060 sistemi kullanıyorum şu an. Her türlü memnunum öyle çok ısınan bir kartta değil kendisi.
İşlemciniz ne

Top Bottom