bütün kartları al-satçılar kaptı maalesef. sarı sitede 18k gibi fiyatlara doldu. şaka gibi..4070 STOK BULAMIYORUM. BULABİLEN VARSA LİNK ATABİLİR Mİ?
Bunlar da bitmez zatenGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
Arkadaş 21 yaşındayım 1 kere bunun gibi fırsatları yakalayamadım. Abdullah sistem toplar tam alacam adresi yazıyorum. Stok bitti. Ekran kartı alacam stok yok şimdi 19 k satıyorlarbütün kartları al-satçılar kaptı maalesef. sarı sitede 18k gibi fiyatlara doldu. şaka gibi..
Hocam millet 4-5 cihaz yatışta bekliyor ilginç gerçekten.. yorum yokArkadaş 21 yaşındayım 1 kere bunun gibi fırsatları yakalayamadım. Abdullah sistem toplar tam alacam adresi yazıyorum. Stok bitti. Ekran kartı alacam stok yok şimdi 19 k satıyorlar
vardı baya da fırsatçı çakallardan stoklar bitti umarım kaar edemezler onlardan4070 STOK BULAMIYORUM. BULABİLEN VARSA LİNK ATABİLİR Mİ?
Demiştim benbütün kartları al-satçılar kaptı maalesef. sarı sitede 18k gibi fiyatlara doldu. şaka gibi..
Kaçınılmaz hocam klasikDemiştim ben![]()