CheckMateMaster
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
inşanlah taş devrinden çıkmayı hedefliyorumÇağ atlicaksın
inşanlah taş devrinden çıkmayı hedefliyorumÇağ atlicaksın
Haklısınız hocam Geforce da zotac markası öne çıkıyor Amd/Ati de sapphire oldugu gibi. Karıştırmışım. pardon.Keşke Üretseymiş Ama
Hocam saphire pulse öneririm. Fazla pahalısını almayın.
Terbiyesizlik etmeyin birader. Anaokulu değil burası. Şaşırıp yanlış yazabiliriz. Girdiğimize pişman etmeyin.Haklısınız hocam Geforce da zotac markası öne çıkıyor Amd/Ati de sapphire oldugu gibi. Karıştırmışım. pardon.
2. Uyarıyı hakettim.
MSI olduğuna bakmayın Ventus serisi giriş seviyedir ve ısınan modellerdir parça kaliteside pek iç açıcı değildir. Daha ucuza bundan çok daha iyi bir ekran kartı var Colorful İgame RTX 4070 Super Ultra bunu tavsiye ederim.Bende 1 haftadır arıyordum ve bunda karar kıldım.
MSI RTX 4070 Super 12G Ventus 3X OC 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RTX 4070 Super 12G Ventus 3X OC 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 4070 Super 12G Ventus 3X OC 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 27.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Markalar arasında fps/performans farkı yok sadece estetik ve soğutma farklı ama yaklaşık 5 derece falan fark ediyor sadecepeki bu markalar arasında fps farkı var mı ?
Bunu asla almanı önermem msi ama kötü bir modeli çok ısınırBende 1 haftadır arıyordum ve bunda karar kıldım.
MSI RTX 4070 Super 12G Ventus 3X OC 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RTX 4070 Super 12G Ventus 3X OC 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 4070 Super 12G Ventus 3X OC 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 27.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3 fanlı bir bir modelden bahsediyoruz. yaptığım araştırmalar sonucu bu ekran kartını satın aldım. yapılan testlere göre ısınma sorunu olmayan bir kart neye göre çok ısınıyor bu kart? kullanıyor musun?Markalar arasında fps/performans farkı yok sadece estetik ve soğutma farklı ama yaklaşık 5 derece falan fark ediyor sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu asla almanı önermem msi ama kötü bir modeli çok ısınır
tabii ki markalar arasında farklar oluyor bazı modeller çok yüksek sesle çalışıyor bazıları da soğutma yetersizliginden palit falan alın ama ventus serisi almayın gerçekten kalitesiz hocam değmez verdiğiniz paraya sırf msi diye mesela bende gainward 4070s ghost modeli var yük altında 82 derece falan görüyor fan sesi 39db falan yani gidipte rastgele bi markanın ekran kartını almayın görsel atıyorum iki sn3 fanlı bir bir modelden bahsediyoruz. yaptığım araştırmalar sonucu bu ekran kartını satın aldım. yapılan testlere göre ısınma sorunu olmayan bir kart neye göre çok ısınıyor bu kart? kullanıyor musun?
tabii ki markalar arasında farklar oluyor bazı modeller çok yüksek sesle çalışıyor bazıları da soğutma yetersizliginden palit falan alın ama ventus serisi almayın gerçekten kalitesiz hocam değmez verdiğiniz paraya sırf msi diye mesela bende gainward 4070s ghost modeli var yük altında 82 derece falan görüyor fan sesi 39db falan yani gidipte rastgele bi markanın ekran kartını almayın görsel atıyorum iki sn
palit alıp geçin hocam fp gayet de serin çalışıyortabii ki markalar arasında farklar oluyor bazı modeller çok yüksek sesle çalışıyor bazıları da soğutma yetersizliginden palit falan alın ama ventus serisi almayın gerçekten kalitesiz hocam değmez verdiğiniz paraya sırf msi diye mesela bende gainward 4070s ghost modeli var yük altında 82 derece falan görüyor fan sesi 39db falan yani gidipte rastgele bi markanın ekran kartını almayın görsel atıyorum iki sn
kasa da sıvı soğutma ve ekstra 12 fan var sence de aynı şekilde ısınma sorunu yaşar mıyız?tabii ki markalar arasında farklar oluyor bazı modeller çok yüksek sesle çalışıyor bazıları da soğutma yetersizliginden palit falan alın ama ventus serisi almayın gerçekten kalitesiz hocam değmez verdiğiniz paraya sırf msi diye mesela bende gainward 4070s ghost modeli var yük altında 82 derece falan görüyor fan sesi 39db falan yani gidipte rastgele bi markanın ekran kartını almayın görsel atıyorum iki sn
Alıntıyı görüntüle
palit alıp geçin hocam fp gayet de serin çalışıyor
12 fan ne hocam herneyse o zaman ucuz bi 4070s secsenizde işinizi görür ekstra para baymaya gerek yokkasa da sıvı soğutma ve ekstra 12 fan var sence de aynı şekilde ısınma sorunu yaşar mıyız?
3 ön 1 arka 3 üst 3 alt canlı bir kasam mevcut 2 fanlı sıvı soğutma da var. f/p olarak dediğin doğru ama kartı bu kadar yok etmen iç açıcı değil bence12 fan ne hocam herneyse o zaman ucuz bi 4070s secsenizde işinizi görür ekstra para baymaya gerek yok
hocam kart püfür püfür çalışır bizim klima o kadar soğutmuyordur3 ön 1 arka 3 üst 3 alt canlı bir kasam mevcut 2 fanlı sıvı soğutma da var. f/p olarak dediğin doğru ama kartı bu kadar yok etmen iç açıcı değil bence