CheckMateMaster
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler ucuz olduğundan anlamalıydımhayır gainward
teşekkürler ucuz olduğundan anlamalıydımhayır gainward
1080P de serin çalışıyor.ben colorful igame rtx 4070s kullanıyorum öneririm.
bende onu alıcam gibi görünüyor yükte kaç derecede çalışıyor merak ettimben colorful igame rtx 4070s kullanıyorum öneririm.
1080 p ne kral darbogaz olur 2k da kullanman gerek1080P de serin çalışıyor.
benim sistemime işlemci darboğaz yapıyor yani tam yükte değil 70 75 yüklerde 60 derecelerde. 70 dreceyi asla görmedi.bende onu alıcam gibi görünüyor yükte kaç derecede çalışıyor merak ettim
Şuan bütçem yok 2k monitör için1080 p ne kral darbogaz olur 2k da kullanman gerek
bende var bu testlerde internetteki gibi 82-83 derecede takılıyordu 6-7 saat furmark testi yaptım çok da sesli çalıştığına şait olmadım 1 haftadır ama diğer modellere göre en çok ısınan kart buasla alınmaz en fazla ısınan kart
bazı oyunlarda 50 derecelerde.benim sistemime işlemci darboğaz yapıyor yani tam yükte değil 70 75 yüklerde 60 derecelerde. 70 dreceyi asla görmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan bütçem yok 2k monitör için
alınmaz hocam 2 3 k daha koyup 3 fanlı ekran kartı almak daha mantıklı para verıp alıyorsun kalıtelı almak lazımbende var bu testlerde internetteki gibi 82-83 derecede takılıyordu 6-7 saat furmark testi yaptım çok da sesli çalıştığına şait olmadım 1 haftadır ama diğer modellere göre en çok ısınan kart bu
çok teşekkürlerbazı oyunlarda 50 derecelerde.
aynen hocamalınmaz hocam 2 3 k daha koyup 3 fanlı ekran kartı almak daha mantıklı para verıp alıyorsun kalıtelı almak lazım
hocam adam zaten daha sonra satıp 4070 ti süper alacağını söylüyor bence problem yaratmazalınmaz hocam 2 3 k daha koyup 3 fanlı ekran kartı almak daha mantıklı para verıp alıyorsun kalıtelı almak lazım
satılması kolay kimse kolay kolay almaz bence gaınward ekran kartınıhocam adam zaten daha sonra satıp 4070 ti süper alacağını söylüyor bence problem yaratmaz
yani mantıklı ama alınmayabilirhocam adam zaten daha sonra satıp 4070 ti süper alacağını söylüyor bence problem yaratmaz
alırken ben böyle düşünmedim hocam benim kasa püfür püfür diye bunu alıp geçmiştimsatılması kolay kimse kolay kolay almaz bence gaınward ekran kartını