Neler Yeni

Rtx 4070 superli sistem topladım YARDIM

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
thermalright markası harikadır özellikle hava soğutucuları bunu alırsanız yine sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum thermalright adamdır.
Thermalright sıvı soğutucuları nasıl alınır mı linkteki mesela

cancesur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can Cesur
DLLS e rakip fsr ve afmf2 var + olarak 7900xt gibi bir kart ile yapay zekaya ihtiyaç duymuyorsunuz kartın saf kas gücü zaten 4070S in dlss açmış performansı ile nerdeyse aynı RT konusuna geleceksek evet nvidianın RT performansı çok daha iyi ama yani sırf ayda yılda bir kullanacağın teknoloji için güçsüz bir kart almak saçma olur.
bana amd para veriyor desen inanırım o derece bir sevgi :D

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
bana amd para veriyor desen inanırım o derece bir sevgi :D
hocam sizle aynı fikirdeyim beni amd pazarlamacı olarak işe alması lazım :kekw: şaka bir yana benim forumdaki amacım herkese işine gelen şeyleri önermek :D ondan dolayı amd ekran kartı almak genelde herkesin daha çok işine geliyor nvidia kazık fiyatlar çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela yazılım la mdellemeyle renderle ilgilenen insanlara hep 4070 öneririm hiç bir kartın veya firmanın fanboyu değilim ama intel b580 e ve amd ye ayrı sevgim var şimdi dürüst olmak gerekirse :D

cancesur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can Cesur
hocam sizle aynı fikirdeyim beni amd pazarlamacı olarak işe alması lazım :kekw: şaka bir yana benim forumdaki amacım herkese işine gelen şeyleri önermek :D ondan dolayı amd ekran kartı almak genelde herkesin daha çok işine geliyor nvidia kazık fiyatlar çünkü.
valla benim pc yi arkadaş normalde ayın 5 inde alıyordu 10 unda alıcak şimdi geçikti biraz umarım alır elimizde patlamaz kasa geldi benim geçen gün baya büyük

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
valla benim pc yi arkadaş normalde ayın 5 inde alıyordu 10 unda alıcak şimdi geçikti biraz umarım alır elimizde patlamaz kasa geldi benim geçen gün baya büyük
size de ben önermiştim demi :D isminiz çok tanıdık geldi hatta dmden konuşmuş olabiliriz o kadar çok yakın geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,217
Üyeler
169,089
Son üye
bay birileri
Top Bottom