- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam fiyatı uçarsa eth,btc falan iyice alamam bende bilmiyorum arada kaldım şuanBence beklemeli.
hocam fiyatı uçarsa eth,btc falan iyice alamam bende bilmiyorum arada kaldım şuanBence beklemeli.
al bi 3090 keyfine bak yavv3090 dan daha iyi olacak sa fiyatı da iyi olur muhtemelen :d
Dolar + altın alın koyun köşeye.hocam fiyatı uçarsa eth,btc falan iyice alamam bende bilmiyorum arada kaldım şuan
Dolara teşvik ederek kendi ayağına sıkıyorsun herkes dolar alırsa dolar değerlenecek hiç düşmeyecek yangına körükle gidiyorsunuz bildiğin bu zamanda en mantıklı yatırım teknolojik ürünler altında değil eğer büyük bir çip krizi olursa doların, altının fiyatı 2 ye 3 e katlamaz ama aldığın ekran kartı yada işlemcinin fiyatı 2 ye 3 e katlarDolar + altın alın koyun köşeye.
4000 serisinden 3 kart tanıtırlar öyle şak diye tüm kartlar çıkmaz. Hele bir de Ti serilerinin çıkması için en az 1 yıl beklemen gerekir.Selamlar,
Elimde şuan 3070 ti alıcaktım para 20-30 güne hazır olacaktı ama kararsızlık içinde kaldım 4000 serisi çıkacakmış 4070 ti mı almalıyım fiyatları aynı diye okudum ikiside 600-700 dolar diye biliyorum 4070 ti ın performansı 3090 ti dan daha iyi diyorlar ama kaç watt tüketiyor ne yapmam lazım beklemelimiyim sizce