Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
Asus ROG
Bu modelde iyi. Stok beklemek istemiyorsan alınır. Tuftan iyi bu model.MSI marka olarak aralarında en pahalısı nerdeyse şuanda , indirime girecek gibide durmuyor yüksek ihtimal onu alamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Palit GamingPro nasıl alınır mı ?
Palit RTX 4070 TI GamingPro NED407T019K9-1043A 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Palit RTX 4070 TI GamingPro NED407T019K9-1043A 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Palit RTX 4070 TI GamingPro NED407T019K9-1043A 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
2 aydır takip ediyorum fiyatları çok değişiyor sanırım hangisi daha ucuza denk gelirse onu alıcam (Zotack, Glaxy, Palit)Fiyatı iyi imiş alınır ama bunun stok gelirse daha iyi olur (stok varken 207000 idi)
PALIT GeForce 4070 Ti GameRock Classic NED407T019K9-1046G RTX4070TI, PCI-E16 4.0, 12GB/192bit GDDR6X, 3xDisplayPort, HDMI Ekran kartı - inventus
PALIT GeForce 4070 Ti GameRock Classic NED407T019K9-1046G RTX4070TI, PCI-E16 4.0, 12GB/192bit GDDR6X, 3xDisplayPort, HDMI Ekran kartıinventus.com.tr
İyiliğini kanıtlayacak bir karşılaştırma videosu falan var mı ? Kime göre neye göre iyi ben pek marka karşılaştırma videosu bulamadığım için soruyorumBu modelde iyi. Stok beklemek istemiyorsan alınır. Tuftan iyi bu model.
2 aydır takip ediyorum fiyatları çok değişiyor sanırım hangisi daha ucuza denk gelirse onu alıcam (Zotack, Glaxy, Palit)
İyiliğini kanıtlayacak bir karşılaştırma videosu falan var mı ? Kime göre neye göre iyi ben pek marka karşılaştırma videosu bulamadığım için soruyorum
Teşekkür ettim bilgilendirme için. 19k ya PNY almadığıma pişman oldumPalit GeForce RTX 4070 Ti GamingPro OC Review
Palit's GeForce RTX 4070 Ti is a cost-optimized custom-design of the RTX 4070 Ti, which means it can sell for less than other variants. Palit still invested where it matters, the cooler is more powerful than what ASUS, MSI and Gigabyte offer on their cards, with excellent, balanced fan settings.www.techpowerup.comPalit GeForce RTX 4070 Ti GamingPro OC Review
Palit's GeForce RTX 4070 Ti is a cost-optimized custom-design of the RTX 4070 Ti, which means it can sell for less than other variants. Palit still invested where it matters, the cooler is more powerful than what ASUS, MSI and Gigabyte offer on their cards, with excellent, balanced fan settings.www.techpowerup.com
İade et o çok kötü bir modelTeşekkür ettim bilgilendirme için. 19k ya PNY almadığıma pişman oldum
almadım zaten PNY, neden kötü peki ?İade et o çok kötü bir model
Arkadaş aldın sanmış. Pişman olmalık bir durum yok leş bir ekran kartı 4070TI olduğuna bakma. Aynı şekilde indirimdeyken Zotac da alınabiliyordu 19K'ya şu anda da 20'ye satılıyor zaten halen alınır bencealmadım zaten PNY, neden kötü peki ?
Soğutması berbat.almadım zaten PNY, neden kötü peki ?
Zotac,İnno X3 ve GALAX modellerinin max 19k olması lazım, İnventus 20,5K ya gamerock satabiliyorsa bu kartların ederi bu...Arkadaş aldın sanmış. Pişman olmalık bir durum yok leş bir ekran kartı 4070TI olduğuna bakma. Aynı şekilde indirimdeyken Zotac da alınabiliyordu 19K'ya şu anda da 20'ye satılıyor zaten halen alınır bence
Yurtdışından almak mantıklımı senceSoğutması berbat.
Zotac,İnno X3 ve GALAX modellerinin max 19k olması lazım, İnventus 20,5K ya gamerock satabiliyorsa bu kartların ederi bu...
Gümrük vergisi diye bir şey var biliyon di mi? Ki vergi dahil de ucuz ise gerekirse garanti süreci falan baya sıkıntı değil bence.Yurtdışından almak mantıklımı sence
hocam ben üst seviye model vs fp modellerinde sıcaklık farklarının olacağını söyledim. Yani rog vs tuf dedim rog vs palit dedim. Sevda olarak değil yani.Gamerockun alt modeli Tufu geciyor usta ne asus msi sevdaniz varmis ya. Vazgecin artik su takim tutar gibi marka tutmaktan.
hocam ben üst seviye model vs fp modellerinde sıcaklık farklarının olacağını söyledim. Yani rog vs tuf dedim rog vs palit dedim. Sevda olarak değil yani.Palit game rock,gamingpro modelleri ve inno ichik,ll modelleri TUF'u solluyor knk
TUF aman aman iyi bir soğutmaya sahip değil