Sonuna kadar Asus and Samsung (!)Arkadaşlar 4070 ti ekran kartı alcam bütçe fark etmez en iyisi hangisi asus rog strix mi msı suprim x mi ben msı dan yanayım malzeme kalitesi sağlamlığı daha iyi gibi ama asusda oc edition hangisini alayım
Benim tercihim msi oldu. Gaming x trio modelini aldım memnunum bütçe sorun değil ise suprim x harika bir model.Arkadaşlar 4070 ti ekran kartı alcam bütçe fark etmez en iyisi hangisi asus rog strix mi msı suprim x mi ben msı dan yanayım malzeme kalitesi sağlamlığı daha iyi gibi ama asusda oc edition hangisini alayım
Rtx 4070ti serisinin en iyisi bu klasmanda msi suprimArkadaşlar 4070 ti ekran kartı alcam bütçe fark etmez en iyisi hangisi asus rog strix mi msı suprim x mi ben msı dan yanayım malzeme kalitesi sağlamlığı daha iyi gibi ama asusda oc edition hangisini alayım
Bende dün aldım msi 4070 ti gaming x trioBenim tercihim msi oldu. Gaming x trio modelini aldım memnunum bütçe sorun değil ise suprim x harika bir model.
Hocam alacağın peformans hepsinde hemen hemen aynı gözünüze hangisi hoş gözüküyorsa onu almanızı tavsiye ederim. bu arada suprim x seçerdim.Arkadaşlar 4070 ti ekran kartı alcam bütçe fark etmez en iyisi hangisi asus rog strix mi msı suprim x mi ben msı dan yanayım malzeme kalitesi sağlamlığı daha iyi gibi ama asusda oc edition hangisini alayım