ConquerorXIV
80+ Gold
tüm modelleri tr de satıldı mı ki diğerleri önemlioho daha tek modeli olduğunu zannediyorsun
tüm modelleri tr de satıldı mı ki diğerleri önemlioho daha tek modeli olduğunu zannediyorsun
kimin neyi tercih ettiği önemli değil fiyatına ve verdiği kaliteye baktığında galax ventusun içinden geçiyor asıl ventus bu fiyat etmez sırf msi logosu var diye değerli olmuyor siz ve sizin gibiler böyle devam edin daha pahalıya daha kötü ürün alınben diyorum ki çoğunluk hatta herkes o karta suprim x bırak ventus'a tercih ederler fiyatları aynı olamaz benim takıldığım fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galax GeForce RTX 2060 (1-Click OC) (26NRL7HPX7OC) Ekran Kartı
Galax GeForce RTX 2060 (1-Click OC) 26NRL7HPX7OC detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
3 modeli varoho daha tek modeli olduğunu zannediyorsun
Kullandıgın en en giriş seviye model zaten kağıt gibi kartben diyorum ki çoğunluk hatta herkes o karta suprim x bırak ventus'a tercih ederler fiyatları aynı olamaz benim takıldığım fiyatı
Galax GeForce RTX 2060 (1-Click OC) (26NRL7HPX7OC) Ekran Kartı
Galax GeForce RTX 2060 (1-Click OC) 26NRL7HPX7OC detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
oluyor işte mesele o belki daha iyidir ama msı hep daha pahalı ve en iyisi olmaya devam ediyor ben fanboyu değilimkimin neyi tercih ettiği önemli değil fiyatına ve verdiği kaliteye baktığında galax ventusun içinden geçiyor asıl ventus bu fiyat etmez sırf msi logosu var diye değerli olmuyor siz ve sizin gibiler böyle devam edin daha pahalıya daha kötü ürün alın
hayır fanboyluk yapıyorsun kimse galax almam dememiş sen gelmişsin "golox etmoz o fiyot bono alın" diyorsun ki önerdiğin kart çok çok aşağısıoluyor işte mesele o belki daha iyidir ama msı hep daha pahalı ve en iyisi olmaya devam ediyor ben fanboyu değilim
Tabii ...bunu neye dayanarak söylüyorsun elinde ne var?
galax 2060 da kullandım asus tuf rog gamingx ve sayamadığım bir çok model kullanmadığım bi gigabyte kart modelleri vardır sen deneyimlemediğin bileşenleri böyle fazla arkasında durma
hadi ben fan boyum diyelim, bir anket yap ama bu boş teorilerini de yaz o konuya bakalım kim ne düşünüyor
maalesef öyle oldu üsteki fanboy arkadaş arkadaş saçma sapan önerilerde bulunduğu için konu baya saptı isterseniz yeni konu açın bu konu baya dağıldıbi konu açayım dedim konu galax msi kavgasına dönüştü
anlatamazsın arkadaşın yaptığı yorum asus phonix 2060 kullandım asusun soğutması berbat asus rog strix 4070ti almayanın gibiTabii ...
RTX 2060 deneyimine dayanarak Galax 4070 Tİ ın soğutmasını tahmin edemezsin RTX 2060 nerede 4070 Tİ nerede?