Neler Yeni

Rtx 4070 ti sistem nasıl

ConquerorXIV

80+ Gold

milenix

80+ Gold
ben diyorum ki çoğunluk hatta herkes o karta suprim x bırak ventus'a tercih ederler fiyatları aynı olamaz benim takıldığım fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kimin neyi tercih ettiği önemli değil fiyatına ve verdiği kaliteye baktığında galax ventusun içinden geçiyor asıl ventus bu fiyat etmez sırf msi logosu var diye değerli olmuyor siz ve sizin gibiler böyle devam edin daha pahalıya daha kötü ürün alın

ConquerorXIV

80+ Gold

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ben diyorum ki çoğunluk hatta herkes o karta suprim x bırak ventus'a tercih ederler fiyatları aynı olamaz benim takıldığım fiyatı

Kullandıgın en en giriş seviye model zaten kağıt gibi kart

ConquerorXIV

80+ Gold
kimin neyi tercih ettiği önemli değil fiyatına ve verdiği kaliteye baktığında galax ventusun içinden geçiyor asıl ventus bu fiyat etmez sırf msi logosu var diye değerli olmuyor siz ve sizin gibiler böyle devam edin daha pahalıya daha kötü ürün alın
oluyor işte mesele o belki daha iyidir ama msı hep daha pahalı ve en iyisi olmaya devam ediyor ben fanboyu değilim

neyse ne artık kim neyi istiyorsa onu tercih etsin konuyu uzatmıyorum

milenix

80+ Gold
oluyor işte mesele o belki daha iyidir ama msı hep daha pahalı ve en iyisi olmaya devam ediyor ben fanboyu değilim
hayır fanboyluk yapıyorsun kimse galax almam dememiş sen gelmişsin "golox etmoz o fiyot bono alın" diyorsun ki önerdiğin kart çok çok aşağısı

ConquerorXIV

80+ Gold
sor bakalım konu sahibine ne alacak?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
bunu neye dayanarak söylüyorsun elinde ne var?

galax 2060 da kullandım asus tuf rog gamingx ve sayamadığım bir çok model kullanmadığım bi gigabyte kart modelleri vardır sen deneyimlemediğin bileşenleri böyle fazla arkasında durma

hadi ben fan boyum diyelim, bir anket yap ama bu boş teorilerini de yaz o konuya bakalım kim ne düşünüyor
Tabii ...

RTX 2060 deneyimine dayanarak Galax 4070 Tİ ın soğutmasını tahmin edemezsin RTX 2060 nerede 4070 Tİ nerede?

Grande Terim

80+ Silver
bi konu açayım dedim konu galax msi kavgasına dönüştü:D

milenix

80+ Gold
bi konu açayım dedim konu galax msi kavgasına dönüştü:D
maalesef öyle oldu üsteki fanboy arkadaş arkadaş saçma sapan önerilerde bulunduğu için konu baya saptı isterseniz yeni konu açın bu konu baya dağıldı

Tabii ...

RTX 2060 deneyimine dayanarak Galax 4070 Tİ ın soğutmasını tahmin edemezsin RTX 2060 nerede 4070 Tİ nerede?
anlatamazsın arkadaşın yaptığı yorum asus phonix 2060 kullandım asusun soğutması berbat asus rog strix 4070ti almayanın gibi

Top Bottom