Neler Yeni

Rtx 4070 ti sistem nasıl

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,950
İsim
kilan embappe
sen sır mır verme yine ceza falan yersin. 1. si net bir veri olmadan vardır yoktur demen bir şeyi değiştirmiyor 2. mesele soğutma değil marka kalitesi ve parça kalitesi ayrıca soğutmaları aynı olsa bile msı almak varken kimse galax almaz ama sen alabilirsin. boş polemiğe girmeyelim
Galax soğutmada da malzeme kalitesinde de MSI ventus u sollar...

Galax'ı küçümseme dost

ConquerorXIV

80+ Gold
Galax soğutmada da malzeme kalitesinde de MSI ventus u sollar...

Galax'ı küçümseme dost
ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. O iki kart bire bir aynı olsalar diyelim, birinin üstüne msı yazsalar diğerinin üstüne galax yazsalar ve aynı fiyat da olsa galax bir adet bile satmaz msı varken. mesele bu

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,385
İsim
uwu
ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. O iki kart bire bir aynı olsalar diyelim, birinin üstüne msı yazsalar diğerinin üstüne galax yazsalar ve aynı fiyat da olsa galax bir adet bile satmaz msı varken. mesele bu
trde en çok asus msi ve gigabyte gidiyo galax bilemedim arada 1/2k fiyat olssa galax alınır asus tufla arasında bile 600tl varken galax alınmaz

ConquerorXIV

80+ Gold
trde en çok asus msi ve gigabyte gidiyo galax bilemedim arada 1/2k fiyat olssa galax alınır asus tufla arasında bile 600tl varken galax alınmaz
bana göre afox neyse galax da odur. çektikleri fiyata bak, bozulsa tr de doğru düzgün muhatap bulamayacakları marka için savunma yapıyorlar ve galax kart kullanmışlardır bile

35.000 lira tutuyor sizce uygunmu daha iyi tavsiyeleriniz varmı
Güzel sistem alınır

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,950
İsim
kilan embappe
1 galax soğutma anlamında Ventus'u tokatlar şu an marka fanboyluğu dışında yaptığın bir şey yok galax ekran kartı anlamında gayet iyi bir markadır...

Ve 2 satılmıyor çünkü memeleket senin gibi bir sürü sözde çok iyi marka ekran kartları için ölecek insan dolu ...

ConquerorXIV

80+ Gold
1 galax soğutma anlamında Ventus'u tokatlar şu an marka fanboyluğu dışında yaptığın bir şey yok galax ekran kartı anlamında gayet iyi bir markadır...

Ve 2 satılmıyor çünkü memeleket senin gibi bir sürü sözde çok iyi marka ekran kartları için ölecek insan dolu ...
bunu neye dayanarak söylüyorsun elinde ne var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

galax 2060 da kullandım asus tuf rog gamingx ve sayamadığım bir çok model kullanmadığım bi gigabyte kart modelleri vardır sen deneyimlemediğin bileşenleri böyle fazla arkasında durma

hadi ben fan boyum diyelim, bir anket yap ama bu boş teorilerini de yaz o konuya bakalım kim ne düşünüyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
sen sır mır verme yine ceza falan yersin. 1. si net bir veri olmadan vardır yoktur demen bir şeyi değiştirmiyor 2. mesele soğutma değil marka kalitesi ve parça kalitesi ayrıca soğutmaları aynı olsa bile msı almak varken kimse galax almaz ama sen alabilirsin. boş polemiğe girmeyelim
MSI almak varken kimse galax almaz?

Kimseden olmadıgıma sevindim. Ventus yerine 1000 defa seçim hakkım olsa yine Galax SG(ST)' yi alırım. Ha bu arada bak kalite aynı değil Galax zaten daha iyi. TRIO modeliyle karşılaştırıyoruz burada senin attıgın kart ventus. Bu arada haddin olmayan işlere karışmamanı şiddetle tavsiye ederim. Ventus x2 3060' ın KIOXIA M2' in, 280R sıvı soğutman ve cooler master (Umarım Elite değildir) PSU ile sana iyi şanslar dilerim.

4070Ti Gaming X trio' nun VRM kalitesi vb ortalama.

ConquerorXIV

80+ Gold
hmmm tamam sen galax sg tercih et, bu kart bozulduğunda ne yapıyorsun muhatabın neresi bilmiyorum ya, bu firmanın garantisi nedir?

galax sg gaming x trio dan nasıl daha iyi oluyor? sabahtan beri yazıp duruyorsunuz hep lafta neye dayanarak söylüyorsunuz diyorum fanboy diye cevap veriyorsunuz. Kaynağınız nedir? Bu kesin bilgiyi nereden ?

milenix

80+ Gold
hmmm tamam sen galax sg tercih et, bu kart bozulduğunda ne yapıyorsun muhatabın neresi bilmiyorum ya, bu firmanın garantisi nedir?

galax sg gaming x trio dan nasıl daha iyi oluyor? sabahtan beri yazıp duruyorsunuz hep lafta neye dayanarak söylüyorsunuz diyorum fanboy diye cevap veriyorsunuz. Kaynağınız nedir? Bu kesin bilgiyi nereden ?
akortek bilişim aerocool silverstone high power asrockta muhattap nereyse ora

ConquerorXIV

80+ Gold

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Fanboy dediğimi hatırlamıyorum. Gaming X TRIO ortalama bir model olduğu için (Ki soğutmada PNY' den kötü, gerçi PNY herkesten iyi 4 slot falan o normal) baktıgım sıcaklık incelemelerine göre Trio 3 testin 2 tanesinde galax ile aynı sıcaklıkta 1 tanesinde ise TRIO 2 derece daha iyi sonuç veriyor.
PCB olarak zaten TRIO zaten ortalama kalmış 10x55A vcore beslemeye sahip. Galax da en kötü senaryoda 10x50A tahmin ettiğim senaryoda 11x50A faz dizilimi kullanıyordur. (Omega AOZ5239QI olabilir)

Top Bottom