milenix
80+ Gold
msi ve asustan başka marka bilmeyen adamlar forumda ahkam kesiyor @Mehmet Yılmaz şunlara uyarı verir misin adam galax kötü diyip ventus öneriyor
Yo sen daha bu forumda düzgün aktif olmadan önce bile bildiğim bir bilgiydi zaten.tamam da onu chrome dan aratıp baktın onu sormuyorum
Dayı nedion?galax sg gaming x trio modelinden soğutma olarak nasıl daha iyi?
sen ne anlatıyorsun ya ben kullanmadığım mal hakkında yorum yapmammsi ve asustan başka marka bilmeyen adamlar forumda ahkam kesiyor @Mehmet Yılmaz şunlara uyarı verir misin adam galax kötü diyip ventus öneriyor
işte kullanmamışsın gelmişsin kullanmadığın galax'a kötü diyerek çok daha aşağısındaki ventusu öneriyorsunsen ne anlatıyorsun ya ben kullanmadığım mal hakkında yorum yapmam
6 ay galax 2060 kullandım sen bilmediğin işlere karışma istersenişte kullanmamışsın gelmişsin kullanmadığın galax'a kötü diyerek çok daha aşağısındaki ventusu öneriyorsun
Sen istiyorsun diye soru soran birinin konusunu neden kilitleyeyim dostum?@Mehmet Yılmaz
6 ay galax 2060 kullandım sen bilmediğin işlere karışma istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz reis konuyu kilitler misin sana zahmet. bu arkadaşların nicklerini bile görmek istemiyorum şu saatten sonra
Modeli ne kanka?6 ay galax 2060 kullandım sen bilmediğin işlere karışma istersen
ee sorun yaşadın mı kanıtın var mı kötü olduğuna suprim x ayarındaki karta kötü diyerek ventusu önerecek kadar saçmalamışsın en detaylı bulabildiğim inceleme
tek modeli var zatenModeli ne kanka?
termali mx-4 ile değiştirmeme rağmen diğer tüm modellerden sıcak çalışıyordu meselaee sorun yaşadın mı kanıtın var mı kötü olduğuna suprim x ayarındaki karta kötü diyerek ventusu önerecek kadar saçmalamışsın en detaylı bulabildiğim inceleme
Tamam hangi model?tek modeli var zaten
Tamam hangi model?
Bu arada 8 modeli var. (5' i farklı)
Yani 5 farklı model var.
Banane olum millet MSI' ı alıyorsa ben ona takılmıyorum. Ben öneriyorum kartı önerdiğim kişi önerdiğim kartı alır. Senin gibi elemanlar beni ilgilendirmiyor ki? Zaten dediğin %100 doğru. Ama bu GALAX SG' nin ventustan iyi oldugu gerçeğini değiştirmiyorben diyorum ki çoğunluk hatta herkes o karta suprim x bırak ventus'a tercih ederler fiyatları aynı olamaz benim takıldığım fiyatı
oho daha tek modeli olduğunu zannediyorsuntek modeli var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
termali mx-4 ile değiştirmeme rağmen diğer tüm modellerden sıcak çalışıyordu mesela