Rtx 4070 ti sistem nasıl

msi ve asustan başka marka bilmeyen adamlar forumda ahkam kesiyor @Mehmet Yılmaz şunlara uyarı verir misin adam galax kötü diyip ventus öneriyor

@Mehmet Yılmaz
işte kullanmamışsın gelmişsin kullanmadığın galax'a kötü diyerek çok daha aşağısındaki ventusu öneriyorsun
6 ay galax 2060 kullandım sen bilmediğin işlere karışma istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz reis konuyu kilitler misin sana zahmet. bu arkadaşların nicklerini bile görmek istemiyorum şu saatten sonra

@Mehmet Yılmaz

6 ay galax 2060 kullandım sen bilmediğin işlere karışma istersen

@Mehmet Yılmaz reis konuyu kilitler misin sana zahmet. bu arkadaşların nicklerini bile görmek istemiyorum şu saatten sonra
Sen istiyorsun diye soru soran birinin konusunu neden kilitleyeyim dostum?

Ekler

• Screenshot_20230119-003948.jpg
    Screenshot_20230119-003948.jpg
    776.7 KB · Hit: 47
Modeli ne kanka?
tek modeli var zaten

ee sorun yaşadın mı kanıtın var mı kötü olduğuna suprim x ayarındaki karta kötü diyerek ventusu önerecek kadar saçmalamışsın en detaylı bulabildiğim inceleme
termali mx-4 ile değiştirmeme rağmen diğer tüm modellerden sıcak çalışıyordu mesela

ben diyorum ki çoğunluk hatta herkes o karta suprim x bırak ventus'a tercih ederler fiyatları aynı olamaz benim takıldığım fiyatı

Tamam hangi model?
Bu arada 8 modeli var. (5' i farklı)
Yani 5 farklı model var.

ben diyorum ki çoğunluk hatta herkes o karta suprim x bırak ventus'a tercih ederler fiyatları aynı olamaz benim takıldığım fiyatı
Banane olum millet MSI' ı alıyorsa ben ona takılmıyorum. Ben öneriyorum kartı önerdiğim kişi önerdiğim kartı alır. Senin gibi elemanlar beni ilgilendirmiyor ki? Zaten dediğin %100 doğru. Ama bu GALAX SG' nin ventustan iyi oldugu gerçeğini değiştirmiyor

tek modeli var zaten

termali mx-4 ile değiştirmeme rağmen diğer tüm modellerden sıcak çalışıyordu mesela
oho daha tek modeli olduğunu zannediyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,657
Üyeler
189,131
Son üye
Mustafa SarıGül 2
Geri