Rtx 4070 ti sistem nasıl

msi ve asustan başka marka bilmeyen adamlar forumda ahkam kesiyor @Mehmet Yılmaz şunlara uyarı verir misin adam galax kötü diyip ventus öneriyor

@Mehmet Yılmaz
işte kullanmamışsın gelmişsin kullanmadığın galax'a kötü diyerek çok daha aşağısındaki ventusu öneriyorsun
6 ay galax 2060 kullandım sen bilmediğin işlere karışma istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz reis konuyu kilitler misin sana zahmet. bu arkadaşların nicklerini bile görmek istemiyorum şu saatten sonra

@Mehmet Yılmaz

6 ay galax 2060 kullandım sen bilmediğin işlere karışma istersen

@Mehmet Yılmaz reis konuyu kilitler misin sana zahmet. bu arkadaşların nicklerini bile görmek istemiyorum şu saatten sonra
Sen istiyorsun diye soru soran birinin konusunu neden kilitleyeyim dostum?

Ekler

• Screenshot_20230119-003948.jpg
    Screenshot_20230119-003948.jpg
    776.7 KB · Hit: 47
Modeli ne kanka?
tek modeli var zaten

ee sorun yaşadın mı kanıtın var mı kötü olduğuna suprim x ayarındaki karta kötü diyerek ventusu önerecek kadar saçmalamışsın en detaylı bulabildiğim inceleme
termali mx-4 ile değiştirmeme rağmen diğer tüm modellerden sıcak çalışıyordu mesela

ben diyorum ki çoğunluk hatta herkes o karta suprim x bırak ventus'a tercih ederler fiyatları aynı olamaz benim takıldığım fiyatı

Tamam hangi model?
Bu arada 8 modeli var. (5' i farklı)
Yani 5 farklı model var.

ben diyorum ki çoğunluk hatta herkes o karta suprim x bırak ventus'a tercih ederler fiyatları aynı olamaz benim takıldığım fiyatı
Banane olum millet MSI' ı alıyorsa ben ona takılmıyorum. Ben öneriyorum kartı önerdiğim kişi önerdiğim kartı alır. Senin gibi elemanlar beni ilgilendirmiyor ki? Zaten dediğin %100 doğru. Ama bu GALAX SG' nin ventustan iyi oldugu gerçeğini değiştirmiyor

tek modeli var zaten

termali mx-4 ile değiştirmeme rağmen diğer tüm modellerden sıcak çalışıyordu mesela
oho daha tek modeli olduğunu zannediyorsun

Geri