Ascl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 435
Valla üzüldüm hocam ya, oyun oynayıp kafa dağıtmak eğlenmek istiyoruz onun bile derdi var. R6 için mevzu uzun ya kısaca her dönem başka bir bug yaşamaktan oyundan soğudum diyelim. 5-6 kere ara verdim, hepsinde farklı buglar vardı. Sorunlarımız çözülür umarımYanımda sıfır DP kablosu var denemiyorum bile DP kablosundan soğudum.O kadar tribe sokuyordu ki ortak takılma problemi uyku uyuyamıyordum.Kalsın 144 Hz HDMI.Önceden HDMI vardı yine bu tür sorunlar çıkarıyor gibiydi diyr hatırlıyorum ama bilmiyorum yanılıyorda olabilirim.Belki o zaman başka bir sebep yatıyordu altında.R6 mevzusu nedir? senin ne sorunun var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ortak sen git boş bilgilerini başkalarına anlat.Anlatım yaptığın için kötü bir laf söylemedim ama sende abarttın.Sana diyorum ki DP kablosu sorun çıkarttı HDMI geçtim çözüldü gitti takılmalar diyorum bana diyorsun senin yaşadığın mevzunun bilinçli alakası olamaz diyorsun.Ben diyorum ki DP zaten iyi ben demiyorum ki HDMI daha iyi.DP kalitesiz versiyonudur yada bozuktur bendeki diyorum.