Belleklere kasa içindeki fanın pek bir etkisi olmuyor özellikle kartın modeline bağlı olarak yetersiz blok ve thermalpad olmaması thermal throtting e sebep oluyorSistemin içerisinde 6 adet fan bulunuyor.
Belleklere kasa içindeki fanın pek bir etkisi olmuyor özellikle kartın modeline bağlı olarak yetersiz blok ve thermalpad olmaması thermal throtting e sebep oluyorSistemin içerisinde 6 adet fan bulunuyor.
Anlıyorum. Sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkürler.Burada fan bir işe yaramaz, yani önemli olan fan değil. Kartın modeli çok ama çok dandik ve termal pedleri de çok ama çok dandik ve termal pedlerinin değişmesi lazım, başka şekil çözülmez. Bu sıcaklıklarda mining yapmak uzun vadede karta zarar verir zaten, bellekleriniz 108 dereceyi görmüş
Bellekleri 2mm pad'ler ile değiştirmeniz lazım bu arada. Istediğiniz kalınlıkta termal ped alamazsınız o karta 2mm almanız lazım eğer değiştirecekseniz.Anlıyorum. Sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Tekrardan teşekkürler.Belleklere kasa içindeki fanın pek bir etkisi olmuyor özellikle kartın modeline bağlı olarak yetersiz blok ve thermalpad olmaması thermal throtting e sebep oluyor
Önerdiğiniz bir 2mm termal pad var mı, yoksa marka fark etmiyor mu?Bellekleri 2mm pad'ler ile değiştirmeniz lazım bu arada. Istediğiniz kalınlıkta termal ped alamazsınız o karta 2mm almanız lazım eğer değiştirecekseniz.
Her markanın 2mm pedleri benzer oluyor ama tamamen aynı olmuyor. Fujipoly marka 2mm pedler TUF RX 5700 ile uyumlu onu biliyorum, Gelid GP Ultimate 2mm ve Thermalright Odyysey 2mm de çok iyi pedler ancak kesin olur mu emin değilim, mantıken olması lazım ama belki olmaz. Bulabiliyosanız Fujipoly alın bulamıyorsanız Gelid GP Extreme ile şansınızı deneyin.Önerdiğiniz bir 2mm termal pad var mı, yoksa marka fark etmiyor mu?