Ben bugün RTX 5080 aldım2025 sonu veya 2026 başı gibi 50 super serisi çıkmaya başlar. 2027 gibi 60 serisi çıkar. 50 serisi alınır tabii ki neden alınmasın.
5080 superi bekleseydiniz daha iyi olabilirdi bence hocam, 24 GB VRAM ile geleceği söyleniyor.Ben bugün RTX 5080 aldım
Çok düşündüm hocam lakin 24GB VRAM gelecek sadece her hangi özellik değişikliği yapmayacaklar.5080 superi bekleseydiniz daha iyi olabilirdi bence hocam, 24 GB VRAM ile geleceği söyleniyor.
hocam fiyat farkı çok olur muÇok düşündüm hocam lakin 24GB VRAM gelecek sadece her hangi özellik değişikliği yapmayacaklar.
16GB uzun yıllar götürür DLSS 4+MFG var zaten onları da açınca süper oluyor
Hem Super modelini beklersem 6 ay mı ne zaman geleceği belli değil gelene kadar RTX 5080 fiyatları tavan yapar. Malum tr'de yaşıyoruz.
Valla hocam aradaki fiyat farkı olur kesinlikle olmaz diyen yalan söyler.hocam fiyat farkı çok olur mu
5070Ti ekran kartını da alsa dediğiniz gibi hocam çok rahat götürür uzun sene.Bekle bekle bitmez bence alacağın varsa al geç 5070 ti bile alsan kaç sene gider
bekle yada amd alMerhabalar sizce 5000 serisi alınmalı mı yoksa 6000 serisi mi beklenmeli sizce kaç yıl sonra çıkar 6000 serisi fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
Dostum yanlış anlamazsan dost tavsiyesinde bulunmak isterim. Bu düşünceyle maalesef ne kadar beklersen bekle mutlu olamazsın, teknolojinin her zaman daha iyisi çıkar elbet 6000 serisi çıkıncada 7000 serisini beklersin. Hayat kısa beklemekten çok al keyfini çıkarmaya bak derim naçizane.5080 superi bekleseydiniz daha iyi olabilirdi bence hocam, 24 GB VRAM ile geleceği söyleniyor.