Yardım RTX 5060 8 gb mı 4060 8 g mı daha iyi pc topladığım için soruyorum.

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selam yeni bir pc topluyorum ekran kartı olarak da güçlü ve performans odaklı bir ekran kartı alıyorum. Nvidiadan gidicem fakat hangisi olsa karar veremedim. Parasal anlamda da çok rahatlığım yok bu yüzden fiyat anlamında da parasına değecek bir ekran kartı olmasını istiyorum. Bu ikisinden hangisi daha iyi olur ? 5060 için kötü yorumlar gördüm çok bu yüzden karar veremedim.

hocam 5060 tan iyi olan bi amd ekran kartı var mı daha uygun olan fiyatı yani ortak fiyatlarda nvidia daha iyi gibi geliyo bana.

hocam 5060 tan iyi olan bi amd ekran kartı var mı daha uygun olan fiyatı yani ortak fiyatlarda nvidia daha iyi gibi geliyo bana.
9060xt 8gb 5060 8gb ile aynı fiyatta ve daha iyi üstüne 1-2k daha koyarım diyorsan 9060xt 16gb var çok daha iyi olur vram açısından.

Peki 30k civarı bi bütçeyle pc önerir misiniz. Sadece bileşenler yani harici başka bir şey yok.

5060 alabilirsin bütçen kısıtlıysa. Abartıldığı kadar kötü asla değil ama 2-3k üstüne 9060xt 16gb daha iyi olur ama eğer sadece ekran kartı değil komple sistem lazımsa hazır sistemler daha avantajlı oluyor

5060 alabilirsin bütçen kısıtlıysa. Abartıldığı kadar kötü asla değil ama 2-3k üstüne 9060xt 16gb daha iyi olur ama eğer sadece ekran kartı değil komple sistem lazımsa hazır sistemler daha avantajlı oluyor
hocam bu hazır bir sistemmi yoksa ayrı bir şekilde toplamam için mi yazdınız eğer bi mağazada satıştaysa bu kasa linkini alabilirsem çok güzel olur.
gaming geceleri ne sıklıkla oluyor hocam biraz acilde durum yani belirli tarihleri varsa öğrenebilir miyim ? teşekkürler ilginiz için bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde ayrıca bu hazır sistemler veya toplama hizmeti sunan mağazalar arasında hangi mağaza daha uygun fiyata satıyor veya hizmet veriyor itopya İncehesap game garaj gaming gen falan varda hangisi pahalı anlayamadım.

hocam bu hazır bir sistemmi yoksa ayrı bir şekilde toplamam için mi yazdınız eğer bi mağazada satıştaysa bu kasa linkini alabilirsem çok güzel olur.

gaming geceleri ne sıklıkla oluyor hocam biraz acilde durum yani belirli tarihleri varsa öğrenebilir miyim ? teşekkürler ilginiz için bu arada

birde ayrıca bu hazır sistemler veya toplama hizmeti sunan mağazalar arasında hangi mağaza daha uygun fiyata satıyor veya hizmet veriyor itopya İncehesap game garaj gaming gen falan varda hangisi pahalı anlayamadım.
Cuma gecesi. Ek olarak vatan her gece 22.00 da indirim yapıyor yarım saat sonra yine yapar güzel sistem varsa atarım.

Hepsi pahalı ama genelde incehesap ve gamingentr de parça kalitesi çıtırdan daha iyi olabiliyor ve incehesapta 22:00 de her cuma gaming gecesi oluyor oda var tabii.

tamamdır hocam çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,686
Üyeler
183,159
Son üye
arhh
Geri