RTX 5060 8GB alınır mı?

Uygunsuz davranış
İnsanlar 5060 I okadar gönüyor ki anlamıyorum karşılaştırmalarına baktım birçok yerde 5060 9060 xt yi solluyor fiyatı da daha uygun tek fart 2k ve 4k da 9060xt öne geçiyor gb farkından şahsen 2-4 k ile işim yok dersen 5060 alınır bende düşünüyorum almayı hem güncel kart hem teknolojisi iyi
5060 8gb başını sollar 9060xt nin nereye solluyor aç izle

Merhaba, şuan sistemimde i5 11400f işlemci ve gtx 1660super ekran kartı var elden ringde falan 50-55fps aldığım için ekran kartını değiştirmek istiyorum fakat diğer parçaları şuan değiştiremem. 1yıl sonra falan değiştirebilirim. Sizce rtx 5060 bu durumda alınır mı yoksa başka ekran kartı öneriniz var mı?
önermem ya alacaksan 12-16gb vrame sahip kart al

8gb vram 1080p de bile yetmiyor bazı oyunlarda üstüne 3k daha verip 16gb almak daha mantıklı her açıdan 5060 ti de 9060XT de 16gb seçilmeli ve düz 5060 9060XT yi geçemez ya eşit olurlar ya da 9060XT geçer.
Hangi oyunda yetmiyor.

Hangi oyunda yetmiyor.
yeni çıkan RT zorunlu oyunlarda RT açıyorsun üstüne teknoloji kullanınca daha beter vram harcıyor ayarları düşüğe çekerek çözülebilir ama 3k verip ultrada oynamak daha mantıklı.

yeni çıkan RT zorunlu oyunlarda RT açıyorsun üstüne teknoloji kullanınca daha beter vram harcıyor ayarları düşüğe çekerek çözülebilir ama 3k verip ultrada oynamak daha mantıklı.
Ray tracing boş ya. Perdeye gölge vuracak. Cyberpunk DLC dışında adam akıllı oyun görmedim. Amdnin RT su çok iyi mi saniyorsun. O daha kötü. Kağıt uzerinde konuşuyorsunuz. Üstüne para koyut RT acicak. Düzgün çalışsa da neyse

Ray tracing boş ya. Perdeye gölge vuracak. Cyberpunk DLC dışında adam akıllı oyun görmedim. Amdnin RT su çok iyi mi saniyorsun. O da kötü. Kağıt uzerinde konuşuyorsunuz.
ne alaka amd de 8gb da batırıyor nvidia da 8gb da batırıyor kağıt üstünde değil videosu ve testleri her yerde mevcut RT yi savunmuyorum zaten nefret ettim o teknolojiden.

ne alaka amd de 8gb da batırıyor nvidia da 8gb da batırıyor kağıt üstünde değil videosu ve testleri her yerde mevcut RT yi savunmuyorum zaten nefret ettim o teknolojiden.
Amd 32 gb vram da olsa RT de leş. İsteyen alıp deneyebilir. Zaten RT boş hangi oyun firması yapiyorda. AAA oyunlar 2 yılda 1 çıkıyor. Amd driver hatası yazın 2025 diye kaç sayfa hata çıkıyor. Kağıtta güzelde uygulamada gelişmesi oturması lazım daha

Amd 32 gb vram da olsa RT de leş. İsteyen alıp deneyebilir. Zaten RT boş hangi oyun firması yapiyorda. AAA oyunlar 2 yılda 1 çıkıyor. Amd driver hatası yazın 2025 diye kaç sayfa hata çıkıyor. Kağıtta güzelde uygulamada gelişmesi oturması lazım daha
e aç nvidia driver sorunu yaz yine tonlarca şey var bu artık böyle :D intel , nvidia ve amd hepsi driver sorunu çekti , amd RT de toparladı gayet iyi durumda şu an yakında indie oyunlarda bile görürsek şaşma rt yi her zaman geleceğe dönük hareket etmemiz şart keşke zorunlu RT diye bir şey olmasa tabii gönül böyle ister.

e aç nvidia driver sorunu yaz yine tonlarca şey var bu artık böyle :D intel , nvidia ve amd hepsi driver sorunu çekti , amd RT de toparladı gayet iyi durumda şu an yakında indie oyunlarda bile görürsek şaşma rt yi her zaman geleceğe dönük hareket etmemiz şart keşke zorunlu RT diye bir şey olmasa tabii gönül böyle ister.
Ben hepsini kullandım. Nvdia fanboyuda değilim hata olunca düzeltiyor. Amd bir hatayı düzeltiyor başka hata oluyor. İntel bu kadar hata vermiyor 😅RT cogu insanın umrunda değildir. İndie oyunlar RT olsa ne yazar. Onu oynayan görsele bakmıyor ki

Ben hepsini kullandım. Nvdia fanboyuda değilim hata olunca düzeltiyor. Amd bir hatayı düzeltiyor başka hata oluyor. İntel bu kadar hata vermiyor 😅RT cogu insanın umrunda değildir. İndie oyunlar RT olsa ne yazar. Onu oynayan görsele bakmıyor ki
ben de sadece amd kullandım 3-4 tane kart kullandım rx580 de wattman yaşadım çok nadir de olsa sonuçta yaşadım , rx6000 serisinde bol bol driver sorunu çektim fakat düzeldi güncellemelerle , şu an 7800xt kullanıyorum kullandığım günden beri 1 tane bile sorun yaşamadım nvidia çözüyor demişsiniz aylar oldu hala çözülmedi intel de sürekli çözüp geri bozuyor :D şu an en stabil driver amd de (evet şaşırtıcı XD).

cs2 valorant ve nispeten eski oyunlar oynanacaksa ve bütçeni hiç zorlayıp 5060 ti 16 gb alamıyorsan alabilirsin ama unutma çok iyi grafiklerde veya yüksek cozunurlukte oynamazsın ama valorant cs2 tarzı oynicaksan sadece arada başka oyunlar belki oynarım diyorsan boşuna masraf etmene gerek yok al gitsin bellek ile çok işin yok demektir zaten. İleriye dönük değil ve 2. el'de 11k -12k dan veya altından gider ondan da haberin olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5060 16 da kesinlikle alınmaz ona cok az daha ekleyip 5060 ti alınmalı 16

ben de sadece amd kullandım 3-4 tane kart kullandım rx580 de wattman yaşadım çok nadir de olsa sonuçta yaşadım , rx6000 serisinde bol bol driver sorunu çektim fakat düzeldi güncellemelerle , şu an 7800xt kullanıyorum kullandığım günden beri 1 tane bile sorun yaşamadım nvidia çözüyor demişsiniz aylar oldu hala çözülmedi intel de sürekli çözüp geri bozuyor :D şu an en stabil driver amd de (evet şaşırtıcı XD).
Dogrudur. Ben kendi deneyimini paylaştım.

şu 9060xt 8 gb fiyatına yani 15k'ya 16 gb bir model sunsa 10 numara fp kart olurmuş ama bir kampanya yakalayabilirseniz 15k dan 16 gb 9060 xt kesinlikle alınabilir sıfırdan topluyorsanız sistem diğer parçalarınızı ayarlayın 16 18k paranız dursun kenarda sonra kampanya vs illa düşer gidin alın 9060 xt veya başka kampanya olursa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,746
Üyeler
183,885
Son üye
Penci Zurna
Geri