Alınır 1080P her oyunu uzun süre rahat oynarsın. Amaç 2K/4K ise zayıf kalır ama.nakit olarak alınabilecek en uygun kart bu gibi onlineda daha iyi seçenekler var farkındayım. ama şuanda kartla alabilecek durumum yok. ona göre bir öneri yaparsanız iyi olur. çok beklemekte istemiyorum zamlardan dolayı
aynı fiyata rx9060xt alırım ben hocam 2kda bile rahat oynarsın ayrıca 16gb vrami varamaç 2 3 sene 1080pde rahat bir şekilde götürmesi
fiyatı aynı değilki 3bin tl falan oynuyor mağazadan alıncaaynı fiyata rx9060xt alırım ben hocam 2kda bile rahat oynarsın ayrıca 16gb vrami var
anlamadığım bişey var. gtx1650 4gb ekran kartı ile bu sene bile baya idare ettim 16gb olan şartmı bu arada yeni çıkan oyunların çoğunu oynuyabildim. güç olarak rtx 5060a yakınsa bişey diyemiyecem.Bundan sonra çıkan oyunlarda 8GB üzer
grafik yükselttiğinde yamuluyor yeni oyunlar çok fazla vram istiyor ben hogwarts legacyde 14.5 gb vram kullandım 2k monitörle şu an bilefiyatı aynı değilki 3bin tl falan oynuyor mağazadan alınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlamadığım bişey var. gtx1650 4gb ekran kartı ile bu sene bile baya idare ettim 16gb olan şartmı bu arada yeni çıkan oyunların çoğunu oynuyabildim. güç olarak rtx 5060a yakınsa bişey diyemiyecem.
evet ray tracinge kadarayarlar nedir ultramı ?
ayarlar nedir ultramı ?