Rtx 5060 8gb alınır mı? ?

Ardasan

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
17000
nakit olarak alınabilecek en uygun kart bu gibi onlineda daha iyi seçenekler var farkındayım. ama şuanda kartla alabilecek durumum yok. ona göre bir öneri yaparsanız iyi olur. çok beklemekte istemiyorum zamlardan dolayı

nakit olarak alınabilecek en uygun kart bu gibi onlineda daha iyi seçenekler var farkındayım. ama şuanda kartla alabilecek durumum yok. ona göre bir öneri yaparsanız iyi olur. çok beklemekte istemiyorum zamlardan dolayı
Alınır 1080P her oyunu uzun süre rahat oynarsın. Amaç 2K/4K ise zayıf kalır ama.

cs2 için 7500x3d ile 5060 8 gb mi yoksa 7500x3d ile 5060ti kombosumu yapılmalı 4-5 sene götürsün yeter

Bundan sonra çıkan oyunlarda 8GB üzer

aynı fiyata rx9060xt alırım ben hocam 2kda bile rahat oynarsın ayrıca 16gb vrami var
fiyatı aynı değilki 3bin tl falan oynuyor mağazadan alınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundan sonra çıkan oyunlarda 8GB üzer
anlamadığım bişey var. gtx1650 4gb ekran kartı ile bu sene bile baya idare ettim 16gb olan şartmı bu arada yeni çıkan oyunların çoğunu oynuyabildim. güç olarak rtx 5060a yakınsa bişey diyemiyecem.

fiyatı aynı değilki 3bin tl falan oynuyor mağazadan alınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlamadığım bişey var. gtx1650 4gb ekran kartı ile bu sene bile baya idare ettim 16gb olan şartmı bu arada yeni çıkan oyunların çoğunu oynuyabildim. güç olarak rtx 5060a yakınsa bişey diyemiyecem.
grafik yükselttiğinde yamuluyor yeni oyunlar çok fazla vram istiyor ben hogwarts legacyde 14.5 gb vram kullandım 2k monitörle şu an bile

o zaman bekliyecem zam yersede elden bişey gelmez napıyım mağazdan 22bine alsam değermi 16gb olan ekran kartını radeon rxten bahsediyorum bide bir video atıcam biraz tereddüt ettim fikrinizi söylerseniz iyi olur.
bu sorunların görünme ihtimali ne kadar ?
ayarlar nedir ultramı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,615
Üyeler
188,133
Son üye
berkaykaya
Geri