Arada 3000 tl fark var7700xt.
hocam doğrudur çok lazım değildir ama gelecek yıllarda 8gb yetmeyebilirRtx 5060 15500 liraya asus dual olarak var evet biliyorum 8gb ram yetmiyeceğeni ama benim ultra takınırım yok öyleki 5090 ım bile olsa yüksekde oynar +20 kare karedir derim o yüzden alınır mı?
En ucuz linki atıyorum hocam 1k var:Arada 3000 tl fark var
Peki şuan için alınır mı sizce 2 3 yıl idare eder mi?hocam doğrudur çok lazım değildir ama gelecek yıllarda 8gb yetmeyebilir
Hocam o fiyatlara çıkarsam rx 9060 xt var onu zorlarım ama okadar çıkmak istemiyorumEn ucuz linki atıyorum hocam 1k var:
2-3 yıl rahat idare eder gibime geliyo ama yüksek ayarlarda oynamazsın hocam çok zorlar açıkcasıPeki şuan için alınır mı sizce 2 3 yıl idare eder mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o fiyatlara çıkarsam rx 9060 xt var onu zorlarım ama okadar çıkmak istemiyorum
Baktım yüksek oynuyorum ama ultra exterem sıkıntı dediğim gibi benim ultrayla işim yok2-3 yıl rahat idare eder gibime geliyo ama yüksek ayarlarda oynamazsın hocam çok zorlar açıkcası
Idare eder, yüksek ayarlarda tam kullanıma ulaşır vram kullanımı. Ultra ayarlarda kart kendini aşar diye düşünüyorum ben. Ama idare edilir heleki 2,3 yıl az bir süre. Zaten oyun piyasası belli yeni ve iyi oyunlar yavaş çıkıyor.Peki şuan için alınır mı sizce 2 3 yıl idare eder mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o fiyatlara çıkarsam rx 9060 xt var onu zorlarım ama okadar çıkmak istemiyorum
o zaman oynarsın knkBaktım yüksek oynuyorum ama ultra exterem sıkıntı dediğim gibi benim ultrayla işim yok