Rtx 5060 alınır mı sizce

Enes6934

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
269
Rtx 5060 15500 liraya asus dual olarak var evet biliyorum 8gb ram yetmiyeceğeni ama benim ultra takınırım yok öyleki 5090 ım bile olsa yüksekde oynar +20 kare karedir derim o yüzden alınır mı?

Veya biraz bekle istersen 9060 veya xt modellerinin ne fiyatta olacağını gör ondan sonra al nacizane tavsiyem. Ama 5060 güzel de vram'den eliyor kendini. Ama bu dediğin grafiklerle oynarsan alabilirsin, yine de 8gb yetmez söylüyorum hocam.

Rtx 5060 15500 liraya asus dual olarak var evet biliyorum 8gb ram yetmiyeceğeni ama benim ultra takınırım yok öyleki 5090 ım bile olsa yüksekde oynar +20 kare karedir derim o yüzden alınır mı?
hocam doğrudur çok lazım değildir ama gelecek yıllarda 8gb yetmeyebilir

hocam doğrudur çok lazım değildir ama gelecek yıllarda 8gb yetmeyebilir
Peki şuan için alınır mı sizce 2 3 yıl idare eder mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o fiyatlara çıkarsam rx 9060 xt var onu zorlarım ama okadar çıkmak istemiyorum

Hocam o fiyatlara çıkarsam rx 9060 xt var onu zorlarım ama okadar çıkmak istemiyorum
2-3 yıl rahat idare eder gibime geliyo ama yüksek ayarlarda oynamazsın hocam çok zorlar açıkcası

Idare eder, yüksek ayarlarda tam kullanıma ulaşır vram kullanımı. Ultra ayarlarda kart kendini aşar diye düşünüyorum ben. Ama idare edilir heleki 2,3 yıl az bir süre. Zaten oyun piyasası belli yeni ve iyi oyunlar yavaş çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri