Neler Yeni

Rtx 5060 Alınır Mı???

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,702
İsim
efe araci
Darboğazı düşünmeyin siz hocam sistemim yok .D

Sıfırdan bir sistem toplicam ekran kartı ikinci el diger parçaları sıfır toplayarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hersey dahil 30-35.000TL fakat Ekran kartı onerileri alsam bana yeter diğer bilesenelri ayarlarım
hocam işlemciyide 2. elden alın işlemci en garanti 2.el ürünüdür.

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
EREN
Screenshot_2025-02-21-02-23-13-519_com.android.chrome.jpg
8GB OLCAK FİYATI İYİ OLURSA NEDEN ALINMASIN BURDA İSTEDİĞİN BUTÜN ÖZELİKLER VAR fiyatı hakında bişi
diyemem ama en az 13

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ti versiyonuna bakılır mı hocam
Daha iyi olur ama alacağın fiyata bağlı.Sacma bir fiyattan alırsan o kartı Parana yazık olur.
Forumun ikinci ele de bakabilirsin sadece sahibindene bakmana gerek yok ikinci el konusunda

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,702
İsim
efe araci
ryzen 5 7500F 5000TL'ye bulunabiliyor ordan 1.000TL daha kâr geldi
o 1k tlyi ekran kartına veya psu için kullanabilirsiniz hocam 3. en garanti parça ramdir onuda söylemek istiyorum ramin bozuk olup olmadığını anlamak kolay ondan dolayı almak çok riskli değildir ordan da 300-500 kar etseniz güzel bir am5 sistem toplarsınız.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Oğuzhan
o 1k tlyi ekran kartına veya psu için kullanabilirsiniz hocam 3. en garanti parça ramdir onuda söylemek istiyorum ramin bozuk olup olmadığını anlamak kolay ondan dolayı almak çok riskli değildir ordan da 300-500 kar etseniz güzel bir am5 sistem toplarsınız.
Hocam o kadarda uğraşasım yok hani ekran kartı ile islemci yeterli gibi geldi sanki birde monitörü alabilirim ikinci elde r25i-30 olabilir

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam nasıl buluyorsunuz bu fiyata
Teşhirli ürün ondan.
Yani vitrin ürünü insanların denemesi için sunulan ürün.Karti alırken açıklamaya kasasında çizik veya deformasyon olabilir deniyordu.Elime geçtiği zaman kartta hiç bir çizik vs yoktu.
Ekstra olarak 24 ay garanti verdi satıcı firma.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Oğuzhan
Teşhirli ürün ondan.
Yani vitrin ürünü insanların denemesi için sunulan ürün.Karti alırken açıklamaya kasasında çizik veya deformasyon olabilir deniyordu.Elime geçtiği zaman kartta hiç bir çizik vs yoktu.
Belkide bana öyle gelmişti.
Ekstra olarak 24 ay garanti verdi satıcı firma.
Hocam baska stoklarda oyle ürünler varmı

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam baska stoklarda oyle ürünler varmı
Ben Google den bulmuştum direk istediğim kartı yazıp yanına teşhir yazdım alışveriş kısmından bulmuştum.Sonrasinda sıfır fiyatına baktım.

Satıcı emperor kendin bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır kart almiyorsun ama haberin olsun riski var yani

Ben kredi kartiyla aldım yani taksitle Sahibinden 10k ya 6800 bile bulabilirsin bunu da belirtiyim.

Son düzenleme:
Top Bottom