🟢👎 RTX 5060 Ekran Kartları Neden 3 Fanlı?

Ana amaç müşteriye şov yapmak. "bak 3 fanlı yani daha kaliteli" demek gibi bir şey.3 fanlı ne kartlar gördüm 2 fanlılardan daha kötü. (Baş harfi Windforce)
Keza bu olay ilk kez de yapılmıyor. RTX 3050 mesela :
1744803011844.png
1744803023603.png

Güya 3 fanlı ancak yersen tabi...

gösteriş olabilir. Mesela şu kartı mı almak istersin bunu mu diye akıl okuyup 3 fanlıyı 3-4 bin tl fazlaya satarak kitlerler.

2 fanlı kötü görünüş
3 fanlı iyi görünüş :D https://www.n11.com/urun/gigabyte-a...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
tam diyecektim üstteki ucuz bir amd kartına benziyor diye sonra baktım zaten amd kartıymış. aslında mobil gpu için tek fan da gayet yeterli

baş harfinden bilemedim hocam ipucu verirmisiniz biraz daha
1744803846326.png

Hazır sistemlerde "bakın 3 fanlı marka kullandık arkadaşlar" diyerek kakalanmaya çalışılan ancak boyutları aşırı ufak, fanları rezalet ve hotspot ları reaktör gibi olan kara-kuru bir arkadaş. Büyünce 3 fanlı olacak sanırım.

Şu 107Wlık karta bile 3 fan taktılar. Aşırı gereksiz saçma bir çalışma yapıyor son yıllarda firmalar.

3 fanlı modeller daha güzel bence 2 fanlı modeller görünüş olarak bana kötü geliyor kasa genişse neden 3 fanlı tercih etmeyeyim misal.

3 fanlı modeller daha güzel bence 2 fanlı modeller görünüş olarak bana kötü geliyor kasa genişse neden 3 fanlı tercih etmeyeyim misal.
Gereksiz yük bindiriyor anakarta, zaten 3 fanlı ekran kartları tasarım olarak uyumsuz dikey kasalarda destek aparatı şartı var farkettiysen. Tamamen şov, GTX 1000 serisinde TDP fazlaydı ısınırdı ozamanlar mantıklıydı 3 fan fakat günümüzde kartlar 60 dereceyi zar zor geçiyor kaliteli markalardan bahsediyorum. Zaten ısınan kartlarda fan koymak için koymuş, bu sektörde büyük bir dolandırıcılık var.

Gereksiz yük bindiriyor anakarta, zaten 3 fanlı ekran kartları tasarım olarak uyumsuz dikey kasalarda destek aparatı şartı var farkettiysen. Tamamen şov, GTX 1000 serisinde TDP fazlaydı ısınırdı ozamanlar mantıklıydı 3 fan fakat günümüzde kartlar 60 dereceyi zar zor geçiyor kaliteli markalardan bahsediyorum. Zaten ısınan kartlarda fan koymak için koymuş, bu sektörde büyük bir dolandırıcılık var. zaten tr de reel fiyattan ne satın alınabiliyor ki indirme bindirme tarifesi uygulanıyor hep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,533
Üyeler
184,642
Son üye
Büyüküstad
Geri