RTX 5060 Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60.000
Herkese selamlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi RTX 5060'lı bir laptop arıyorum. Tıp okuyorum; herhangi bir mühendislik uygulaması veya kurgu/edit işi yapmayacağım, cihazı sadece oyun oynamak için kullanacağım. Beni memnun edebilecek daha düşük fiyatlı veya farklı ekran kartlı alternatif laptop modellerine de açığım.

Aklımda şu an bu iki model var:

Şu anda ASUS ROG kullanıyorum. Biraz marka algısı sanırım ama kasa kalitesi gibi konularda ASUS'tan oldukça memnunum. Gigabyte'ın bu modeli ise elime hiç geçmedi; kasası plastik mi veya malzeme kalitesi nasıl açıkçası bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu kısmıda kimse bilemez fakat genel olarak baktığımda 1 ay öncesine göre 50-60k laptoplar neredeyse 5-10k zamlanmış temmuzdan bu yana fiyatlar şuan fahiş mi yoksa normal mi sizce?Beklenilebilir mi acele etmeye gerek yok mudur.

Son düzenleme:
Gigabyte'da 85W ekran kartı bu fiyat bandında alınmaz. Bütçeyi olabildiğince düşürmek isterseniz attığım Lenovo laptopu alabilirsiniz işlemcisi R7 260 ile neredeyse eşit güçte ve L3 cache daha fazla olduğu için CS2 gibi FPS oyunlarında R7 260'a göre daha fazla FPS verecektir. Yanına attığım RAM'i alıp yükseltin ve isterseniz kalan bütçeyle de 1 TB SSD alın.

Sanmam daha zam gelir bence. Artık ucuz laptop devri bitti.
Hocam piyasadan yâda işlemcilerden vs pek anlamıyorum Tuf için pahalı denildi geçen ay fiyatlara baktım neredeyse genel olarak 5-10k oynuyor laptoplarda şuan almak mantıksız nı olur stok vs mı eritiyorlar. Okul açılış dönemi yada Kasım indirimlerini beklemek mantıksız mı dersiniz

Hocam piyasadan yâda işlemcilerden vs pek anlamıyorum Tuf için pahalı denildi geçen ay fiyatlara baktım neredeyse genel olarak 5-10k oynuyor laptoplarda şuan almak mantıksız nı olur stok vs mı eritiyorlar. Okul açılış dönemi yada Kasım indirimlerini beklemek mantıksız mı dersiniz
Hocam bunu kimse bilemez şu anki piyasa aşırı dengesiz. Bana kalırsa zam gelir, zamın üstüne kasım ayında indirim yaparlar. TUF 1 ay önce 50K'ya satıldı bence 63K edecek bir laptop değil.

Bende bakıyorum bu modeller arasında kaldım
Hp Omen 17-DB1015NT Ryzen Aı 7-350 16GB 1tb RTX5060 8gb 17.3 Freedos C2EZ5EA Taşınabilir Bilgisayar

GameRaider FLUX GR16 Intel Core i7-14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB 115W 16 inç 2.5K QHD+ 180Hz FreeDos Gaming Laptop

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Omen 17 biraz indirim olsa kesin onu alırım ama fiyatı yüksek geliyor

Bende forumdan gördüm bi kaç kişi almış sorunsuz kullanıyormuş net bir bilgi yok sanırım

Son düzenleme:
https://ty.gl/71jb2mw9oz02t bunun halkında ne düşünürsüz
Bende bakıyorum bu modeller arasında kaldım
Hp Omen 17-DB1015NT Ryzen Aı 7-350 16GB 1tb RTX5060 8gb 17.3 Freedos C2EZ5EA Taşınabilir Bilgisayar

GameRaider FLUX GR16 Intel Core i7-14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB 115W 16 inç 2.5K QHD+ 180Hz FreeDos Gaming Laptop

Omen 17 biraz indirim olsa kesin onu alırım ama fiyatı yüksek geliyor
Bu attığınız THUNDEROBOT un spesifik bir sıkıntısı mı var yoksa fiyatına göre iyi duruyor sanki Tufla aynı para

Hocam bunu kimse bilemez şu anki piyasa aşırı dengesiz. Bana kalırsa zam gelir, zamın üstüne kasım ayında indirim yaparlar. TUF 1 ay önce 50K'ya satıldı bence 63K edecek bir laptop değil.
Bende bundan korkuyorum hocam yeni balmaya başladım geçen aya göre bu fiyat bandına mı özel bilmiyorum çoğu laptop 5-10k zamlanmıs ve bunun üzerine çıkarlar mı ondanda korkuyorum peşin fiyatına 9 taksit alacağım parayı enflasyona yedirmeyi düşünüyorum ama bu yükselmenin sebebi okula dönüş zamanı zamsız haline fiyat inidirmi getirtmek felan olabilir mi onu düşünüyorum.

https://ty.gl/71jb2mw9oz02t bunun halkında ne düşünürsüz

Bu attığınız THUNDEROBOT un spesifik bir sıkıntısı mı var yoksa fiyatına göre iyi duruyor sanki Tufla aynı para

Bende bundan korkuyorum hocam yeni balmaya başladım geçen aya göre bu fiyat bandına mı özel bilmiyorum çoğu laptop 5-10k zamlanmıs ve bunun üzerine çıkarlar mı ondanda korkuyorum peşin fiyatına 9 taksit alacağım parayı enflasyona yedirmeyi düşünüyorum ama bu yükselmenin sebebi okula dönüş zamanı zamsız haline fiyat inidirmi getirtmek felan olabilir mi onu düşünüyorum.
RS16 5070 modelini kullanıyorum. Aşırı fazla FPS oyunları oynamıyorsanız 300Hz ekran gereksiz ve 65K edecek cihaz değil bence max ederi 59-60.

RS16 5070 modelini kullanıyorum. Aşırı fazla FPS oyunları oynamıyorsanız 300Hz ekran gereksiz ve 65K edecek cihaz değil bence max ederi 59-60.
Peki hocam son bir sorum daha var bu belirsizlik beni rahatsız ediyor çünkü dahada zamlanacak mı bilmiyorum şuanki kullandığım laptopta Asus ondanda memnun olduğumdan kaynaklı Asusa yakınım sizce bu Asus hiç mi alınmaz peşin fiyatına 9 taksit olması cezbediyor benide yani gün geçtikçe dahada belirsizleşiyor fiyatları

Peki hocam son bir sorum daha var bu belirsizlik beni rahatsız ediyor çünkü dahada zamlanacak mı bilmiyorum şuanki kullandığım laptopta Asus ondanda memnun olduğumdan kaynaklı Asusa yakınım sizce bu Asus hiç mi alınmaz peşin fiyatına 9 taksit olması cezbediyor benide yani gün geçtikçe dahada belirsizleşiyor fiyatları
Güzel cihaz ama 512 GB SSD ve fiyatının fazla olmasından kaybediyor. Aklınıza yatıyorsa 9 taksit muhabbeti için alınabilir.
Güzel cihaz ama 512 GB SSD ve fiyatının fazla olmasından kaybediyor. Aklınıza yatıyorsa 9 taksit muhabbeti için alınabilir.
Ben olsam bu fiyat bandında 165 Hz Omen 16 veya Omen 17 kovalardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,237
Üyeler
201,152
Son üye
ahmetnfc Go

Geri