RTX 5060 neden linçleniyor?

Fanboyluk meselesi değil zamanında indirimle 4060 aldım ve şu an bile kullanıyorum çokta memnunum. Dediklerimin de arkasındayım yanlış dediğim bir şey varsa söyleyin. Fiyatı kötü 18k edecek kart değil indirimle bile alsanız ki ne zaman olur bilemeyiz 15k bile çok, vram konusuna zaten girmiyorum, satış yapmak için insanları kandırmak için inceleme kanallarını size kart göndermeyiz diyerek tehdit etmeleri zaten en iğrenç şey.
Dediklerinize zaten katılıyorum hocam latife yapıyorum dediklerimde önceki mesajlarımı okuyabilirsiniz sırf 5060 satmak için yapılan tehdit çok saçma ve gereksiz hazır sistemde güzel fiyata düşerse alınır kaliteli parçalarla ama onun dışı pekte tercih edileceğini düşünmüyorum

Dediklerinize zaten katılıyorum hocam latife yapıyorum dediklerimde önceki mesajlarımı okuyabilirsiniz sırf 5060 satmak için yapılan tehdit çok saçma ve gereksiz hazır sistemde güzel fiyata düşerse alınır kaliteli parçalarla ama onun dışı pekte tercih edileceğini düşünmüyorum
Dediklerinize katılıyorum hocam iyi forumlar

Adamın forumunda, bu videodan habersiz o kadar insan var... **** anlatır gibi anlatmış.​
Videoyu izledikten sonra açtım zaten güzel insan.

Bu videodan aldıklarını satanda bir sürü insan var ben videoyu izlememişim gibi.

Ben buraya araştırmaya, bilgi, fikir alış-verişi yapmaya geldim. Dilierinden VRAM düşmedi bazı arkadaşların. Bazılarıda çok yararlı bilgiler verdi vesselam.

Şu an o paralara gidip 5060 laptop vermem kesinlikle, elimdekini satıp i7 13. nesil ikincil falan alırdım. Gerek görmüyorum ben de şu an 5060 laptop kendim için, yani niye gidip dediğiniz gibi 60-70 vereyim ki. Çocukken dediğim şu an 27 yaşındayım 7-13 yaşlarındaki zamanlar yani 2007-2011 falan
Yani en mantıklı olanda bu zaten bende 20 yaşındayım bende kendim çalışarak alıyorum gecenizi gündüzünüze katarak kazandığınız paraları overpriced ve değmeyen şeylere vermek akıl karı değil maalesef ikinci ele yönelmek daha mantıklı bende büyük ihtimalle böyle yapacağım 🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediklerinize katılıyorum hocam iyi forumlar
Sağolun hocam sizede iyi forumlar hayırlı geceler diliyorum 🙂

Videoyu izledikten sonra açtım zaten güzel insan.

Bu videodan aldıklarını satanda bir sürü insan var ben videoyu izlememişim gibi.

Ben buraya araştırmaya, bilgi, fikir alış-verişi yapmaya geldim. Dilierinden VRAM düşmedi bazı arkadaşların. Bazılarıda çok yararlı bilgiler verdi vesselam.

Sözüm sana değil, diğer arkadaşlara dostum. :) Sen merak edip konuyu açtığını söylemişsin zaten.

Geri