RTX 5060 ten 9060XT Geçmek

Drop sebebi başka şeyler olabilir 9060 xt kullanan biri olarak söylüyorum. Bence özellikle 1080p de bu değişime hiç gerek yok.
Kral bende 2060super var ben drop yemiyorum sizler nasıl yiyorsunuz o kartlarla. GOD of war ultra ayarlarda dlss kalite modunda 90fps alıyorum 0 drop :D

Anakart h610m 1700 soket ona göre bişey önerirseniz sevinirim

Hocam anakart değiştirmeden güçlü Intel işlemcilerden tam faydalanabilmen zor, ikinci elden hatasız i5-13500 falan bak derim maksimum. Anakart değiştiririm dersen tek mantıklı seçenek AM5 toplamak şimdilik, ama yaptığın masrafa oynadığın oyunlar için değer mi değmez mi orasına sen karar ver.

Hocam anakart değiştirmeden güçlü Intel işlemcilerden tam faydalanabilmen zor, ikinci elden hatasız i5-13500 falan bak derim maksimum. Anakart değiştiririm dersen tek mantıklı seçenek AM5 toplamak şimdilik, ama yaptığın masrafa oynadığın oyunlar için değer mi değmez mi orasına sen karar ver.
İ7 12700kf modeli iş görürmü

Görür ama anakartının VRM'ler muhtemelen yetersiz kalacak. Throttle yiyecektir yük altında hocam. Dediğim gibi K/KF serisi işlemcilerle H610 anakart önermiyorum son karar senin elbette.
Anakart bu hocam

Şahinden doğana geçmek gibi olur çok mantıksız.

1080p ile 5060 hangi oyunda yetmiyor ya😀
Yetmez normal ben 3060 12 gb kullanıyordum steam pubg de kart 9.5 gb vram kullanıyordu 4060 ta kullandım 3060 12 ile aynı ayarlar 7.5 7.7 gb vram kullanıyordu warzone da da aynı bf v te de durum aynıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İ7 12700kf modeli iş görürmü
o paralara çıkacağına am5 geç hocam bence

Yetmez normal ben 3060 12 gb kullanıyordum steam pubg de kart 9.5 gb vram kullanıyordu 4060 ta kullandım 3060 12 ile aynı ayarlar 7.5 7.7 gb vram kullanıyordu warzone da da aynı bf v te de durum aynıydı

o paralara çıkacağına am5 geç hocam bence
ekran kartı konusunda kararsız kaldımda i5 12400f darboğaz yaparmı çünkü hocam dlss ray tracing gibi teknolojiler kullanmıyorum fivem squad oynuyorum saf güç daha önemli

Kral bende 2060super var ben drop yemiyorum sizler nasıl yiyorsunuz o kartlarla. GOD of war ultra ayarlarda dlss kalite modunda 90fps alıyorum 0 drop :D
Bende drop var demedim ki arkadaşta başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir o yüzden değiştirmene gerek yok dedim sadece.

Biraz daha bekle de 5070 Super çıkınca ona geçersin, amd de daha fazla sorun yaşama ihtimalin var çünkü

8Gb yetersiz kaldığını düşünüyorun bazen oyunlarda drop yiyorum o yüzden 16GB olan bu modele geçmeyi düşünüyorum
Not: Teknolojileri kullanmıyorum 1080p oynuyorum benim için saf güç daha önemli diyebiliriz
en başta direkt bunu alsaydın keşke :D evet mantıklı ama bence geçeceksen daha güçlü bir ekran kartına geçmelisin.

Biraz daha bekle de 5070 Super çıkınca ona geçersin, amd de daha fazla sorun yaşama ihtimalin var çünkü
yanlış bilgilendirme yapmayın amd de sorun yaşama dönemleri eskide kaldı artık yaşanan sorunlar genel olarak bütün kartlarda yaşanan/yaşanabilecek sorunlar bunun amd/nvidia/intel fark etmez hepsinde aynı sorunlar var zaten.

Geri