RTX 5060 Ti için Anakart ve İşlemci Önerileri

EDON1S'1

80+
Reaksiyon skoru
35
Ekran kartı olarak RTX 5060 Ti 16 GB sipariş verdim anakart ile işlemci olarak ne önerirsiniz?

Anakart olarak alımda 2 tane var.
gigabyte b650
msi b650m

İşlemci ve anakart olarak önerilerinize açığım.

bütçen yoksa işlemci 7500f yeterli olur anakart olarakta kesinlikle msi olanı seç

Ekran kartı olarak RTX 5060 Ti 16 GB sipariş verdim anakart ile işlemci olarak ne önerirsiniz?

Anakart olarak alımda 2 tane var.
gigabyte b650
msi b650m

İşlemci ve anakart olarak önerilerinize açığım.
İkisinin Yerine Bunu Al .

hocam ekran kartına kıyasla bu anakartlar çok pahalı değil mi neden böyle bir tercih yapıyorsunuz acaba
hocam benim arkadaş madem 5060ti aldın üst segment anakart al dedi istediğin gibi parça değiştirirsin anakartı değiştirmeden dedi önerin varsa açığım yani illa bunları almak zorunda değilimü

Marka takıntınız yoksa pcie 5.0 olduğu için:
Ha marka olsun derseniz:

Tuf olan da çok kaliteli bir ürün vrm sayısı sizi aldandırmasın çoğu üst modelle aynı sıcaklıklara sahip ssd için de 5.0 desteği mevcut.

Diğer arkadaşların aksine msi olanı önermiyorum fiyatına göre berbat bir vrm sıcaklığı var.

Ekler

• 1000107248.webp
    1000107248.webp
    113.9 KB · Hit: 32
hocam benim arkadaş madem 5060ti aldın üst segment anakart al dedi istediğin gibi parça değiştirirsin anakartı değiştirmeden dedi önerin varsa açığım yani illa bunları almak zorunda değilimü
Anakartı 4k civarı alıp ekran kartını 9070 veya 5070 alman daha iyi olur

Marka takıntınız yoksa pcie 5.0 olduğu için:
Ha marka olsun derseniz:

Tuf olan da çok kaliteli bir ürün vrm sayısı sizi aldandırmasın çoğu üst modelle aynı sıcaklıklara sahip ssd için de 5.0 desteği mevcut.

Diğer arkadaşların aksine msi olanı önermiyorum fiyatına göre berbat bir vrm sıcaklığı var.
marka takıntım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı 4k civarı alıp ekran kartını 9070 veya 5070 alman daha iyi olur
ekran kartı geldi beklediğimden daha hafif çıktı

Geri