Rtx 5060 ti ile 7500f uyumlu mu?

He birde kurabn oliyim ekran kartı mevzusunda smasus fanboylugunu bırakın 5090 almıyorsun o aradaki fiyat farkına git daha iyi bi gpu al yada ssd Birtane daha al o fiyat farkının tek amacı soğutma ve çok da bi farkı yok inno3d alabilirsin palit alabilirsin ama lütfen asusu alam hiçbir fpa farkı yok 35 derece için fark etmez
Hocam asusla gainward arasında 10 11 derece fark var 5070 de

ya eğerkı hava soğutma veya kule tipi soğutmada iyi soğutuyorsa sıvı soğutucuya para vermek yerine kule tipi veya hava soğutucu alırım
Kanka kule tipi ile stok soğutucu aynı şey değil sıvı soğutma en gereksiz şey senin düşündün gibi efsane sogutmuyor

He birde kurabn oliyim ekran kartı mevzusunda smasus fanboylugunu bırakın 5090 almıyorsun o aradaki fiyat farkına git daha iyi bi gpu al yada ssd Birtane daha al o fiyat farkının tek amacı soğutma ve çok da bi farkı yok inno3d alabilirsin palit alabilirsin ama lütfen asusu alam hiçbir fpa farkı yok 35 derece için fark etmez
kanka ben pc kolik veya ggtr den alıcam onlardada inno 3 veya palit yok gameward var onu dusunuyorum veya asus

şimdi ben yeni pc alıcam ve pek bilgim yok 5060 ti 16 gb 3 fanlı(asus veya gameward pyhthon 3) alıcam yanınada ya ryzen 7700x ya ryzen 5 7500f yada ryzen 5 7600,7600x alıcam darboğaz yaparmı
anakart olarak asus prime b650 m-r modelını alıcam 1tb ssd olucak ve 2 tane 16 32 olacak şekılde alıcam yanlarına kesınlıkle sıvı soğutma alıcam çok ısınıyolar çunku yardımcu olursanız sevırıım butçem 50000 tl
monitör dahil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri