Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 445
Bi bakayım burda varmıne gerek var hocam 3 yıl gayet yeterli zaten diğer markalarda 2 yıl mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siz bilirsiniz
Bi bakayım burda varmıne gerek var hocam 3 yıl gayet yeterli zaten diğer markalarda 2 yıl mesela
siz bilirsiniz
![]()
Colorful GeForce RTX 5070 12GB-V2-V 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kart
Colorful GeForce RTX 5070 12GB-V2-V 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
(sinerji ile ateşkes mi imzalandı linkini atabiliyorum artık)
Burdada yokmu sadece istanbul da var diyor istanbul da baya uzakne gerek var hocam 3 yıl gayet yeterli zaten diğer markalarda 2 yıl mesela
siz bilirsiniz
en doğru seçenek hocam. bizzat prime 5070 kullanan biri olarak 62 dereceyi geçtiğini görmedim.bunu alıyorum hocam yinede teşekkürler![]()
ASUS Prime RTX5070-O12G 12GB GDDR7 192bit OC-2xHDMI-3xDP-DLSS4 Ekran Kartı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Prime RTX5070-O12G 12GB GDDR7 192bit OC-2xHDMI-3xDP-DLSS4 Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla,www.mediamarkt.com.tr
30k çok geçmemesi ve peşin taksit imkanı olması durumunda hangi markayı almalıyım? en düşük inno3d 2 fanlı 27k ama 2 fanlı galax a 28k verip almak ne kadar mantıklı? ya da 30k ya 3 fanlı gainward almakmı mantıklı? 31k ya msi ve 32k ya gainward phoenix var, 33k ya da asus prime var bu kadar çıkmaya gerek varmı?
Balıkesirşehir neresi
kartın uzunluğu kaç cm hocam bi ölçebilirmisiniz mediamarktta 32.9 cm yazıyor epeyde 30cm yazıyor tam emin olamadımen doğru seçenek hocam. bizzat prime 5070 kullanan biri olarak 62 dereceyi geçtiğini görmedim.
yok galiba ama başka mağazadan balikesirdeki mağazaya getirtebilirsin ya da direk eve teslim seç al gitsinBalıkesir
Asus gt501 alınır mı? 180 cm soğutucu alabiliyormuş konu açtım bunun hakkında ama kimse bakmadıkartın uzunluğu kaç cm hocam bi ölçebilirmisiniz mediamarktta 32.9 cm yazıyor epeyde 30cm yazıyor tam emin olamadım
asus prime düşünüyorsanız hb den de alabilirsiniz, mediamarkt ten bir miktar daha uyguna geliyor, kartınıza göre 6-9 taksit imkanı da mevcut.
Alıntıyı görüntüle
aa hocam extra indirim uygulandı bunu alayım hem 6 taksit varmış çok teşekkürler
zaten satıcıda hepsiburada hiç sıkıntı olmaz
Olur link@Uzun Vs hayri hocam sizde hb den alın